Monica Pop: Cum adică imunitatea naturală nu este acceptabilă, domnule Valeriu Gheorghiță?

Medicul Monica Pop a făcut o postare pe pagina de social media în care îl atenționează pe Valeriu Gheorghiță cu privire la faptul că a spus în spațiul public că imunitatea naturală nu este acceptabilă, un mod prin care se dorește, din nou, răspândirea de panică în rândul oamenilor.

Monica Pop, declarații:

”ALTĂ PANICĂ?

Dle Dr. Gheorghiță, ASUMATI-VĂ!!! CUM ADICA IMUNITATEA NATURALĂ NU E ACCEPTABILĂ??!! CUM PUTETI SPUNE ASA CEVA CIND SE STIE CĂ E CEA MAI EFICIENTĂ MODALITATE DE IMUNIZARE??!! NU CRED CA UN MEDIC INFECTIONIST POATE FACE O ASEMENEA AFIRMATIE!!! NU PRECIZATI LA CE PACIENTI VA REFERITI, ÎI DATI INAINTE CU VASCINAREA!!!

NU E CLAR CA S-AU ÎMBOLNAVIT FOARTE MULTI VASCINATI ? STITI CÂTI DIN CEI CARE AU AVUT  ÎNAINTE BOALA, FARA VASCIN, ( UNII NICI NU L-AU APUCAT) S-AU REINFECTAT??!!

STIU CA MULT MAI PUTINI!!! VIRUSUL E ACELASI! DAR, DACA DVS STITI ALTCEVA, VREM PROCENTE OFICIALE ( NU CONTRAFACUTE) SI.. ASUMARE!!! Dar SI RASPUNDERE!!!

Spune Dr. Gheorghită ca boala asta are risc cardio-vascular si la un an dupa vindecare?! Cine si cind a avut timp sa constate??!! Exista statistici ? Sa le vedem! Care e procentul? S-a constatat ca riscul cardio e mai mare la cei care au avut covid fată de riscul obișnuit, al celor care au boli si factori favorizanti??!!

Deci: Foarte multi vascinati au facut boala, unii inainte, dar cei mai multi, după!

Deci, TOTI care au avut boala au risc de avc, infarct, etc???!!! Iar daca se spune ca toti au avut sau vor face boala, TOTI au risc dupa vindecare??!! CUM ADICĂ IMUNITATEA NATURALA NU E ACCEPTABILĂ???!!! VA DATI SEAMA CE SPUNETI??!!”

Ce spune Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID

„Din păcate, tot mai multe studii arată, în momentul de față, un impact pe termen lung al infecției asupra riscului cardiovascular și cerebrovascular. Sunt date care arată un risc de infarct miocardic, un risc de insuficiență cardiacă, un risc de accident vascular cerebral la distanță la luni de zile sau la mai mult de un an de la trecerea prin boală”, a precizat Gheorghiţă.

„Acest risc este se pare mai mare la cei care au dezvoltat forme severe, dar nu este similar cu cel al populației generale, nici la cei care au făcut forme ușoare de îmbolnăvire”, a adăugat Valeriu Gheorghiță. Potrivit acestuia, pe termen lung, nu există deocamdată datele necesare pentru a dimensiona adevăratul impact al trecerii prin boală. „Același lucru este valabil și pentru cei mici, pentru populația pediatrică, respectiv acel sindrom inflamator multisistemic care apare undeva la 4-6 săptămâni de la trecerea prin boală, chiar dacă au fost forme asimptomatice sau forme inaparente clinic.

Este foarte important, pentru că oamenii iarăși în momentul actual consideră că este o modalitate, dacă vreți, acceptabilă să treci prin boală, ca să dobândești un răspuns imun natural. Sub nicio formă nu este modalitatea de urmat, pentru că trecerea prin boală asociază o serie de complicații pe care, repet, în momentul de față nu le putem anticipa” a mai spus acesta.

Citește și:

Canada: O bătrână a fost pusă la pământ de poliția călare venită să-i ”calmeze” pe protestatari VIDEO

Presa liberă nu este ”alternativă”. Fără presa ”nevândută” nimeni nu ar fi aflat niciodată realitatea

Alexandru Rafila despre restricții: Până la Sărbătorile de Paște vom avea o viață relativ normală

Avocat Piperea, decizia CCR: Am avut birocrați, tehnocrați și politicieni deosebit de proști

CCR a decis că obligativitatea măştii de protecţie e neconstituţională. Amenzile ar putea fi anulate

Milioane de decese, milioane de familii distruse, milioane de copii fără copilării

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share