Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

”Oamenii nu trebuie ținuți în case”, afirmă virologul Hendrik Streeck. ”Virusul nu se transmite prin aer sau de pe suprafețe ”contaminate”

Într-o conferință de presă, virologul Hendrik Streeck a afirmat că nu există rațiunea pentru care oamenii să fie ținuți în casă. Cercetătorul spune că acest tip de virus nu se transmite din aer sau de pe suprafețele atinse de alți purtători.

Atenție cum sunt manipulați medicii spre fals în acte oficiale:

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…”

Oamenii nu trebuie ținuți în case

Suedia, 26 apilie, 2020:

Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


România azi:

Mesaj dur pentru români, de la Raed Arafat


Mai jos vă vom oferi o recapitulare a declarațiilor sale:

Hendrik Streeck este profesor de virologie și director al Institutului de virologie și cercetare HIV de la Universitatea Bonn. El a explicat metodologia noului său studiu din Heinsberg, „epicentrul” focarului COVID-19 din Germania și a vorbit despre planurile potențiale pentru ca o țară să avanseze treptat pentru a reveni la o viață „normală”.

În ultimele săptămâni, echipa sa a finalizat cercetări substanțiale efectuate prin sondaje și investigații în case din regiunea Heinsberg – unde au fost raportate peste 1.400 de cazuri confirmate. Heinsberg are o populație aproximativă de 250.000 de locuitori și a confirmat 46 de decese cauzate de coronavirus.

Breaking News. Nervii sunt intinși la maxim în Europa:

Deputata Sara Cunial a rupt decretele stării de urgență: „Am fost spionați, subjugați, tratați ca niște infractori de un guvern, care în două luni ne-a distrus drepturile fundamentale, naturale și constituționale

Trecerea la o viață normală

Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche

Aceste concluzii de cercetare au oferit deja unele indicații despre modul în care funcționează virusul, după cum a precizat Streeck:

„Nu există niciun risc semnificativ de a contacta boala atunci când mergeți la cumpărături. Focarele grave ale infecției au rezultat doar unde oamenii au fost foarte apropiați și au stat împreună o perioadă mai lungă de timp, de exemplu, petrecerile” De asemenea, el nu a găsit nicio dovadă de viruși „vii” pe suprafețe. „Când am luat probe de la mânerele de la ușă, telefoane sau toalete, nu a fost posibil să cultivăm virusul în laborator pe baza acestor tampoane”

„Pentru a „prelua ”virusul, ar fi necesar ca cineva să tușească pe palme, să atingă imediat un mâner de ușă, și imediat o altă persoană să apuce mânerul apoi să-și să-și atingă fața.” Prin urmare, Streeck consideră că există șanse extrem de mici, aproape imposibil, de transmitere prin contactul cu așa-numitele suprafețe contaminate.


Cătălin Ivan: Adevărurile ascunse în spatele isteriei coronavirus


Florin Călinescu: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO LIBERTATE!


Prof. dr Vasile Astărăstoae – De ce OMS nu a solicitat autopsia la cei morți de COVID


Faptul că COVID 19 este o infecție transmisă prin stropi și nu poate fi transmis prin aer, a fost confirmat anterior de virologul Christian Drosten din Berlin. El a subliniat într-un interviu că coronavirusul este extrem de sensibil la uscare, așa că singurul mod de a-l contracta este direct prin „inhalarea picăturilor”.

Heinsberg va fi acum centrul de desfășurare a unui alt studiu, care se aprofundează, urmărind să evalueze în continuare modul de răspândire a virusului și modul de contaminare. Studiul se va efectua pe un eșantion reprezentativ de 1.000 de persoane.

„Rezultatele acestui studiu mai detaliat ar putea servi ca bază pentru recomandări pentru strategiile naționale de ieșire din blocaje”, declară Streeck pentru RTL.


Află adevărul despre decretul de azi!!!

”Asta se numește dictatură. Starea de urgență este neconstituțională”


Hendrik Streeck: Statul în casă duce la slăbirea sistemului imunitar!!!

„Este important să obținem aceste date pentru a ne asigura că deciziile sunt luate pe baza unor fapte și nu pe presupuneri. Datele ar trebui să servească ca bază de informații pentru guverne, astfel încât să se poată gândi la cursul ce trebuie urmat”, continuă el.

Streeck spune că Heinsberg oferă o situație ideală pentru cercetarea în a găsi răspunsuri pentru restul Germaniei, poate chiar pentru Europa sau chiar pentru întreaga lume.

În ceea ce privește măsurile puse în aplicare, consideră că este important să se țină cont de efectele negative de izolare pe care le pot aduce unele măsuri:

„Oamenii și-ar putea pierde locul de muncă. Este posibil să nu-și mai poată asigura existența. În plus, statul în casă mai mult timp poate duce la slăbirea sistemului nostru imunitar. ”

Rezultatele primare ale „Covid-19 cazului de studiu” din Heinsberg sunt așteptate să fie prezentate până la sfârșitul săptămânii viitoare.

Notă editorială: acest articol conține informații din interviuri anterioare, precum și din conferință.

26 apilie, 2020:

Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Cătălin Ivan: Adevărurile ascunse în spatele isteriei coronavirus


Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche


Florin Călinescu: Scopul e să vadă dacă frica funcționează, deci ADIO

LIBERTATE!


Prof. dr Vasile Astărăstoae – De ce OMS nu a solicitat autopsia la cei morți de COVID


Mesaj dur pentru români, de la Raed Arafat


Țările unde viața s-a desfășurat normal au avut cele mai puține cazuri de Covid

Le Figaro: Măsurile luate pot face mai mult rău decât boala

Vești bune pentru Europa. Unele țări de la 15 aprilie, renunță la izolare

Europa iese treptat din izolare. Cehia, Danemarca, Norvegia, dau drumul la călătorii, grădinițe, școli, magazine

Karin Keller-Sutter se opune ferm reținerii în casă

Ordonanțele militare nu sunt legale! Au fost încălcate drepturi fundamentale ale omului

O emisiune care nu mai are nevoie de alte explicații. Coronavirus nu este letal.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share