Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ordonanțele stării de urgență au fost contestate la Curtea Constituțională și vor fi dezbătute pe data de 6 mai

”Constituția Cetățenilor”, titulatura unui grup social precum și a unui site, deține mai multe articole legate de drepturile și libertățile omului. Membrii grupului au postat de curând pe site-ul constitutiacetatenilor.ro un apel la dezbaterea oportunității stării de urgență.

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape

Redăm integral mesajul și  datele publicate de sursa sus-amintită:

Așadar, este momentul să ne adresăm în număr cât mai mare, pe cale pașnică și civilizat, celor care sunt responsabili de această situație, cerându-le să încheie starea de urgență imediat. Trebuie să le arătăm că ne cunoaștem drepturile, știm ce fac, suntem cu ochii pe ei și gata de acțiune dacă vor continua aceste abuzuri și ilegalități. Să punem presiune pe ei!
Pentru acest lucru, este necesar să copiați modelul de mesaj de mai jos și să îl trimiteți către toți cei incluși cu adresa de e-mail în acest-document*:

Titlu e-mail: Solicit încheierea imediată a Stării de Urgență și anularea Ordonanțelor Militare Neconstituționale din perioada carantinei. Pentru modalitatea de completare a scrisorilor puteți intra pe Constituțiacetatenilor.ro

”Cum să ții un copil de 4 ani cu femurul rupt pânăluni seara!?”

Apel diperat al unei femei cu fiica în spital: ”vor să îmi asum faptul că al meu copil va fi băgat şi operat pe protocolul de COVID”

Motivația petiției este următoarea:

”Pentru tot mai mulți cetățeni, este foarte clar că statisticile oficiale a cazurilor de coronavirus și decesele din această perioadă nu sunt veridice. Regret nespus tragediile suferite de familiile celor care au decedat în ultima perioadă, însă aceste decese cauzate de comorbidități, nu constituie un motiv solid pentru prelungirea condițiilor în care ne forțați să trăim în prezent. Așadar, doresc să îmi manifest dezacordul față de stărea de urgență.

Tot mai multe persoane, chiar și medici, persoane care au fost suspecte sau consemnate pe caz de coronavirus, apropiații și rudele lor confirmă faptul că testarea de COVID-19 este nevalidă, decesele sunt cauzate de afecțiunile preexistente, nu de coronavirus, iar starea de urgență impusă nu are niciun temei. De asemenea, există nenumărate mărturii care atestă că familiilor persoanelor decedate în ultimele 2 luni li se oferă mită pentru a-și declara morții pe deces de coronavirus.

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape

Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Oamenii sunt ținuți fără motiv în izolare sau în spital, lăsați să moară de foame și de sete sau din lipsa de medicamente. Ceea ce generează deciziile conducerii se numește genocid!

În timp ce alte țări din lume au relaxat deja condițiile și au redus măsurile de izolare pe bună dreptate, în România, se menține același regim strict în mod abuziv!

În consecință, îmi pierd din ce în ce mai mult încrederea în declarațiile oficialilor, autorităților, în canalele oficiale de comunicare, în presă și massmedia.

Mi se încalcă dreptul la dreptul la liberă circulație, mai ales în interes profesional, libertatea religioasă și spirituală prin interzicerea de a participa la slujbe / practicarea exercițiilor de relaxare și meditație în grup și alte activități care îmi asigură sănătatea fizică și mentală. Mi se încalcă dreptul la socializare, recreere în aer liber, practicarea regulată a unui sport, plimbare, oxigenare corespunzătoare și deplasări obișnuite.

Există tot mai multe dovezi că forțele de ordine agresează fizic și amendează abuziv cetățenii. Aceste lucruri sunt abominabile, cauzează teroare și nesiguranță, încalcă flagrant drepturile omului și sunt consecințele măsurilor impuse de dvs.!


Ultima oră: Se cere arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates


În consecință, consider că sunteți pe deplin responsabil de vătămarea sănătății mele fizice și psihice, cea a familiei mele, a celor dragi mie, precum și de degradarea situației mele financiare.

Știu că există deja o serie de demersuri și solicitări din ce în ce mai vehemente la adresa conducerii pentru încheierea strării de urgență.

Cel putin 5 studii arată că rata mortalității este sub 1%! Nu vă mai cred nici pe dvs. și nici știrile oficiale care au devenit jenant de false.

Știu că legalitatea ordonanțelor militare a fost atacată la CCR și sesizarea făcută de Avocatul Poporului se va discuta pe data de 6 mai.

Doresc să vă informez că, în cazul în care nu se vor anula imediat starea de urgență precum și toate ordonanțele lansate de la anunțarea ei și până în prezent, mă voi alătura tuturor inițiativelor civice și juridice împotriva măsurilor luate de dvs. în ultima perioadă și cea următoare. Nu voi ezita să ies în stradă, indiferent de consecințe, pentru a-mi cere drepturile și împotriva injustiției și demagogiei pe care o propagați.

Totodată, mă voi adresa personal Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) printr-o sesizare individuală legată de grava încălcare a drepturilor mele, prin măsurile neconstituționale luate de conducerea României.

Aștept să văd efectul acestui mesaj cât mai curând, prin declarații oficiale și măsuri care confirmă răspunsul afirmativ la solicitarea mea, din partea conducerii României. În caz contrar, voi acționa așa cum am menționat mai sus și îi voi îndemna și pe alții să o facă.”

”Cum să ții un copil de 4 ani cu femurul rupt pânăluni seara!?”

Apel diperat al unei femei cu fiica în spital: ”vor să îmi asum faptul că al meu copil va fi băgat şi operat pe protocolul de COVID”

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Profetiile stiintifice despre societatea post-coronavirus. Adevaratul scenariu in cinci etape


Exclusiv- ULTIMA ORĂ -Cel mai important editorial al acestor vremuri:

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals”

Citește și:

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial

Europa fierbe:

Proteste sâmbătă în Germania:“Libertatea nu e totul, dar totul fara libertate e nimic”


Suedia a reușit fără izolare. Experimentul dă semne că merge


Virusul se stinge singur. În câteva zile ne reluăm viața socială, declară imunologul Le Foche

Distribuie acest articol Oficial Media
Share