Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Primarul Târgoviștei a anunțat că nu acceptă garduri în orașul lui și a trecut la demontarea lor

Primarul Târgoviștei nu accepta garduri între oameni în orașul lui. Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a luat măsuri cu privire la ultimele acțiuni de „prevenire” a răspândirii virusului, mai exact instalarea gardurilor din incinta magazinelor K.

Apărute de aproape o săptămâna, în magazinele din toată țara ale acestui brand, gardurile au stârnit o adevărată nemulțumire printre oameni, așa cum este firesc. Dovada pură a unei obrăznicii fără margini, în care companii străine vin și fac afaceri în țara noastră, iar după ce jupoaie de bani bieții români, le mai trage și o sârmă nazistă peste față. Cum ar spune proverbul: ”și fumați și cu banii luați!”

Citește și:

Primarul Târgoviștei nu accepta garduri între oameni în orașul lui

Vedem cu toții că nu are nicio legătura cu sănătatea, ci mai degrabă cu inducerea psihozei sub formă continuată de peste 2 ani de zile. ”Asta nu are nicio legătură cu prevenția. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălțime e un gest ofensator, umilitor și discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz 😡⚠️”, scrie Daniel Cristian Stan, primarul capitalei valahe.

Atitudinea primarului Daniel Cristian Stan arată că nimeni nu este stăpân peste noi, peste viețile noastre, peste comunitățile noastre, mai ales câtă vreme încalcă flagrant, drepturi și libertăți garantate de Constituție și de alte tratate internaționale.

ULTIMA ORĂ! Polițiștii nu vor defila de 1 Decembrie în fața unor politicieni aflați vremelnic sau întâmplător la conducere

Câtă vreme ne vom opune tiraniei și încălcarii cu bună știință a drepturilor omului, nicio dictatură nu se va putea instala. Pentru că nimic nu se face fără voia noastră.

Felicitări, domnule primar, oamenii vor să trăiască în liniște și pace, oamenii nu sunt infractori ca să aibă nevoie de garduri, oamenii nu sunt obiecte de schimb pe masa unor negociatori care și-au pierdut demult simțul sănătății mintale. Dovadă că nicio lege nu impunea așa ceva, iată imaginea mai jos în care comerciantul a îndepărtat gardurile.

Redăm mesajul integral:

„Cunoașteți, deja, opiniile mele și premisele din dreptul cărora vorbesc despre vaccinare.

Ei bine, ca persoană vaccinată și înțelegând deplin responsabilitatea față de semeni în contextul pandemic, sunt revoltat de amplasarea unor garduri metalice în incinta supermaketurilor K, care separă intrarea pentru vaccinați și nevaccinați și creează adevărate culoare în interiorul magazinului. Asta nu are nicio legătură cu prevenția. Să-i separi pe oameni cu garduri de sârmă de 2 metri înălțime e un gest ofensator, umilitor și discriminatoriu. Asta nu e responsabilitate, e abuz 😡⚠️

În acest context, am dispus efectuarea unui control pentru a verifica legalitatea amplasării acelor garduri, raportat la disciplina în construcții, dar și la regulile privind securitatea la incendiu.

În urma acestor acțiuni, supermarketul a început demontarea gardurilor!

Înteleg imperativul respectării unui act normativ, dar nu poți asigura respectarea unei legi prin încălcarea alteia, fără a mai aduce în discuție modul de-a dreptul degradant în care s-a procedat!”, a scris Daniel Cristian Stan pe pagina de social media.

Citește și:

Radiografia descreieraților. ”O lume nouă plină de mici tirani, retardați emoțional și birocrați îmbuibați.” Dan Pavel.

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Dărâmați acest zid! Certificatul Verde divizează și abuzează europenii

Spitalele Groazei. Acuzații extrem de grave: „Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moară în chinuri”

Arafat ”stat în stat” are 34.000 angajați la ISU, mai mulți decât armata Ungariei

EXCLUSIV! Cum a ajuns soțul Ursulei von der Leyen pionul principal în afacerea Pfizer de 36 de miliarde de dolari

Vom folosi teama, le vom scurta viața, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi – LEGĂMÂNTUL SECRET

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin