Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vom folosi teama, le vom scurta viața, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi – LEGĂMÂNTUL SECRET

Excelenta sintetizare a programului de soft-kill implementat de liberalism pentru obsesia sa veche inca din secolul 18 în LEGĂMÂNTUL SECRET: reducerea populatiei. Nici nu conteaza originea documentului si cine l-a redactat, este irelevant daca exista sau nu vreo organizatie secreta care se numeste “Illuminati” sau altfel (oricum sunt aparute ca ciupercile dupa ploaie), fiindca ceea ce descrie este in natura de functionare a liberalismului, vizibil la tot pasul, in legi, la televizor, in supermarket, in facultatile de studii umaniste. 

LEGĂMÂNTUL SECRET

Vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi

Tot ce este descris in document este deductibil din premizele filozofice liberale ale stabilimentului financiar-bancar care de 400 de ani este osia modernitatii.

Desigur, liberalii cu creierul fluorescent de atata domesticire cu fluor nu cred in “teoriile conspiratiei” si isi vad de drumul spre abator. Pentru ei, fara coaie si fara creier, este cam greu sa aiba indrazneala unei opinii, asa ca o “teoria conspiratiei” este ce le spun figurile de autoritate. Au un buton on/off care se activeaza de la o zi la alta in functie de cum se da ordin acoperitilor din mass-media, ca orice sclav frecventabil. De exemplu, acum 4-5 ani era “teoria conspiratiei” existenta dronelor, desi erau publice pe siturile guvernului american PDF-uri cu caiete de sarcini pentru licitatii de cumparare de drone…

LEGĂMÂNTUL SECRET: Le vom slăbi rațiunea pretinzând că facem invers

Dar cum sa creada un liberal in ce vede cu ochii lui? Nu e frecventabil. Trebuie sa creada ce este politically correct in dimocrăsi, adica cum decide de la o zi la alta Ministerul Adevarului. Asta este ce ne-au adus “tinerii frumosi si liberi”, un genocid mai mare, mai eficient si mai indiscriminatoriu decat gulagul.

Gandeste.org a tradus cateva fragmente din LEGAMANTUL SECRET:

“Le vom scurta speranța de viață și le vom slăbi rațiunea, pretinzând că facem invers. Ne vom folosi cunoștințele științifice și tehnologice în moduri atât de subtile încât nu vor bănui ce li se întâmplă. Vom folosi metale rare, acceleratori de îmbătrânire și sedative în apă și mâncare, la fel și în aer. Vor fi înconjurați din toate părțile de otrăvuri.

Vor vedea produsele într-un film, se vor obișnui cu ele și niciodată nu le vor cunoaște adevăratul efect

Metalele rare îi vor face să-și piardă mințile. Vom promite că vom găsi antidotul, însă îi vom hrăni cu și mai multe otrăvuri, pe care le vor absorbi prin piele și gură, își vor distruge sistemul reproductiv și gândirea. Copiii lor se vor naște morți, iar noi vom ascunde această informație. Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce îi înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră, poartă. Trebuie să fim ingenioși în răspândirea otrăvurilor, deoarece nu sunt usor de păcălit.

Îi vom învăța că otrăvurile sunt bune, vom folosi pentru asta imagini și melodii atrăgătoare. Cei pe care îi admiră ne vor fi de ajutor, îi vom folosi pentru a ne răspândi otrăvurile. Vor vedea produsele noastre fiind folosite într-un film și astfel se vor obișnui cu ele și niciodată nu le vor cunoaște adevăratul efect. Când vor da naștere, le vom injecta otrăvuri în sângele pruncilor și îi vom convinge că este spre binele lor. Vom începe de timpuriu, încă de când mințile lor sunt tinere, îi vom ataca prin intermediul a ceea ce iubesc cel mai mult copiii, dulciurile.

Vom găsi metode pentru a le modifica raționamentele. Vom folosi teama

Atunci când dinții li se vor caria, îi vom trata folosind metale care le va omorî rațiunea și le va fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăța va fi afectată, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi și mai mult și vom crea alte boli, pentru care vom inventa chiar și mai multe medicamente. Îi vom transforma în ființe docile și supuse în fața puterii noastre. Vor deveni deprimați, obezi și lenți, iar atunci când vor apela la noi să-i ajutăm, le vom oferi și mai multă otravă.  Le vom canaliza atenția asupra banilor și asupra bunurilor materiale, astfel încât mulți dintre ei nu se vor mai reconecta cu propria lor conștiință. Îi vom distrage cu desfrânarea, plăcerile externe și jocuri, astfel încât să nu mai aibă nimic sfânt în ei.

Mințile lor ne vor aparține și vor face așa cum spunem noi. Dacă refuză, vom găsi metode de a implementa tehnologii pentru a le modifica raționamentele. Vom folosi teama ca fiind arma noastră. Îi vom lăsa să aibă propriile guverne, dar îi vom infiltra și pe ai noștri. Vom deține ambele tabere. Întotdeauna ne vom ține obiectivele secret, dar le vom atinge pe toate. Ei înșiși vor face asta pentru noi, iar noi vom prospera în urma eforturilor lor. Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să rămână mereu pur, deoarece așa și este.”

Un material realizat de Cosmin Mănescu pentru gandește.org

Citește și:

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea a 90% din populația României, până în 2023. Inclusiv COPIII care au împlinit 12 ani

Varujan Vosganian: Colegul nostru a decedat după a treia doză de vaccin. Articol Oficial Media Multitasking

Cristina Elena Răducanu: ”Prefer să încasez un glonț decât să iau dozele voastre și pașaportul ca un câine”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share