Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

Doi producători folosesc spaima de viruși indusă de media și utilizează serurile care de fapt sunt experimente genice. Unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător: au avut nevoie de această pandemie pentru experimente ca să testeze produse genice!

Unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie
Stefan Oelrich , OficialMedia.com – Unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. Oficial Media

Stefan Oelrich, președintele Diviziei Farmaceutice a companiei germane Bayer:

Declarație oficială: ”Așa cum spuneam: dacă am fi făcut un sondaj acum doi ani (înainte de pandemie – n.r.) – „Ați fi dispuși să faceți terapie genică și celulară și să o injectați în corp” – probabil am fi avut o rată de refuz de 95%. Se pare că au nevoie de momentul ”pandemie pentru a-și testa produsele experimentale pe care în condiții normale nu ar fi fost posibil. Declarația a fost ori intenționată, ori din neatenție, dar managerul marelui colos a reușit să recunoască ce afirmau specialiștii în domeniu. Că mARN nu sunt vaccinuri!

Certificatul verde național este ilegal în UE! România riscă amenzi de 1 milion de euro pe zi

A curs atâta cerneală timp de doi ani în care laureați ai premiului Nobel, directori de institute microbilogie, medici virusologi spuneau clar că este vorba despre experimente care prezintă riscuri majore, dar care presa bine-plătită i-a denigrat, i-a numit conspiraționști, negaționiști și antivacciniști. O luptă a adevărului împotriva unora cu bani și interese obscure, macabre care au distrus sute de mii de vieți. -n.r.

Unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie

Cum ar fi ținut pandemia în picioare să își poate testa experimentele genice, decât culegând bolnavi?! Și da, repetau teste PCR până ieșeau pozitive, deși insuși inventatorul acestor teste a anunțat că nu sunt relevante. Numai că cetățenii nu ar fi acceptat testarea terapiei -după cum declara managerul Oelrich- deci implicit aveau nevoie să-i facă pe oameni să creadă că sunt bolnavi. -n.r.

Stefan Oelrich, președintele Diviziei Farmaceuticea companiei germane Bayer a vorbit în cadrul unei conferințe desfășurate la Berlin, despre dezvoltarea vaccinurilor mARN împotriva Covid, afirmând că este vorba de fapt despre „terapia celulară și genică”. Așa-zisele vaccinuri disponibile în România pe bază de tehnologie mARN sunt cele de la Pfizer și Moderna, după cum informează siteul oficial al Guvernului.

”Ați fi dispuși să faceți terapie genică și celulară și să o injectați în corp?”

Mărturia directorului de la Bayer este prima admisiune publică despre ceea ce până acum, autoritățile au spus că este doar „o teorie a conspirației”, în ciuda avertismentelor mai multor oameni de știință. Compania Bayer este un gigant al industriei farmaceutice, originar din Germania.

Bayer este unul dintre urmașii companiei IG Farben, unul dintre principalii susținători ai regimului nazist, care în anii 40 ai secolului trecut a folosit din plin munca forțată a deținuților din lagărele de concentrare, inclusiv de la Auschwitz. IG Farben a fost implicată în experimentele pe oameni, fiind și cea care, prin intermediul unui subsidiar, a oferit infamul gaz Zyklon B, folosit pentru gazarea deținuților.

Prima admisiune publică despre ceea ce autoritățile au spus că este „o teorie a conspirației”

Succesele noastre din ultimele 18 luni ar trebui să ne încurajeze să ne focalizăm mai mult pe acces, inovație și colaborare pentru a dezlănțui sănătatea pentru toți, mai ales că intrăm, peste tot ce se întâmplă, într-o nouă eră a științei – mulți vorbesc despre BioRevoluția în acest context”, a spus Oelrich în cadrul „World Health Summit 2021”.

Pe lângă afirmațiile despre tehnologia genică, Oelrich a menționat rolul pe care compania sa îl are, alături de alte personalități precum Bill și Melinda Gates, în promovarea contracepției în țările în curs de dezvoltare. ”Am investit 400 de milioane în acest an în noi fabrici care sunt specializate în realizarea anticoncepționalelor cu acțiune de lungă durată destinate femeilor din țări cu venituri medii și mici…Împreună cu Bill și Melinda Gates lucrăm îndeaproape pentru inițiative de planificare familială”, a declarat Oelrich la World Health Summit 2021.

Materialul din deschiderea summit-ului, aici:

Citește și:

Unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

”Rolul presei este de a informa corect, de a publica opinii din toate sursele, de a investiga și de a prezenta cititorilor știri necenzurate. Ziarul nostru îndeamnă la un climat de bună conviețuire, la respectarea legilor, la o viață demnă și prosperă. Libertatea și sănătatea sunt valori esențiale pe care fiecare dintre noi trebuie să le prețuiască și să le consolideze.” redacția Oficial Media

Distribuie acest articol Oficial Media
Share