Primul soț al Elodiei a murit la 44 de ani. Se vaccinase cu AstraZeneca

Primul soț al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustață, a fost găsit în casa sa din Râșnov, fără suflare – a fost modul în care au anunțat ziarele centrale moartea unui polițist în floarea vârstei. Ciprian Mustață era din 2015 și director sportiv al echipei de fotbal din Râșnov.

„Tragedie în lumea sportului!

Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârsta de nici 45 de ani.

Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv.

Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3 – a.

Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, a transmis Clubul sportiv, joi, 8 iulie 2021, pe pagina de Facebook a echipei de fotbal.

Presa de consum a transmis știrea doar cu nota cu trimitere spre senzațional că Ciprian Mustață a fost primul soț al Elodiei Ghinescu, faimoasa avocată dispărută în 2007 în circumstanțe rămase necunoscute. Din păcate presa de azi nu a considerat important să relateze și care sunt motivele pentru care un polițist, pe deasupra și sportiv, moare pe neașteptate la numai 44 – 45 de ani.

Ciprian Mustață a murit, joi după amiaza. El a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa.

ActiveNews a stat de vorbă cu un apropiat al său care ne-a mărturistit că Ciprian Mustață a murit în urma unui atac de cord. Din cunoștințele acestuia, polițistul se vaccinase cu produsul controversat AstraZeneca, ne-a declarat apropiatul său.

Inspectoratul de Poliție Brașov a remis la rândul lui un comunicat de presă, prin care deplânge decesul agentului șef principal de poliție Ciprian-Constantin Mustață: „Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 08 iulie 2021, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin, în vârstă de 44 ani, din cadrul Serviciului Cabinet.

Agentul șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 școala de agenți de poliție Câmpina, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. De-a lungul carierei, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniile ordine publică, investigații criminale, prevenire, dispecerat și personal de serviciu, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist.”, transmite Monitorul Expres.

Sursa noastră apreciază că este posibil ca la Poliție să i se fi pus în vedere vaccinarea, având în vedere că este o instituție a statului. Totodată soții Ciprian și Raluca Mustață au întreprins recent o vacanță în Grecia, potrivit paginilor lor de Facebook. ActiveNews a telefonat la reședința de vacanța din Grecia prezentată de cei doi (foto mai jos) și administratorul grec a confirmat că este posibilă cazarea numai cu test PCR sau vaccin. O altă postare menționa o „caravană de vaccinare” care are loc zilele acestea în zona Brașovului.

sursa: activenews.ro

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share