Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

A început vaccinarea copiilor de peste 16 ani. Tu îți vaccinezi copilul?

Iosefina Pascal a adus în atenția publică un mesaj primit de către elevii liceului Novaci din Gorj din partea conducerii liceului. Vaccinarea experimentală continuă în România și de data aceasta a trecut la copii. Ca să citez un camarad, nu putem cumpăra nici măcar un antibiotic de la farmacie fără rețetă, sau alte medicamente care ne-ar putea dăuna, dar ne vaccinăm copiii cu un ”ser experimental” despre care nu știm absolut nimic. Mă întreb, acești oameni au și ei copii? Dacă vreunul dintre ei ar păți ceva în urma vaccinării, oare lumea lor cum va arăta? Tot la fel, cu liste de copii și campanii de promovare a vaccinului? Am ajuns chiar atât de inconștienți încât să ne aruncăm copiii în mâini criminale?

O sursă din interior mi-a trimis acest mesaj halucinant

A început vac.cinarea copiilor, după cum preconizam. Iată un mesaj ce a fost primit de către elevii liceului Novaci din Gorj din partea conducerii liceului. O sursă din interior mi-a trimis acest mesaj halucinant.
După cum puteți observa, preocuparea inspectoratelor este să promoveze vac.cinarea elevilor, în loc să fie preocupați de cei 30% dintre elevii care nu au putut face școală online în ultimul an și jumătate.
Preocuparea inspectoratelor și directorilor este să pună presiune pe cadrele didactice pentru a se vac.cina și, respectiv, pentru a manipula părinții și elevii să se vac.cineze. Ce calitate, sau pregătire, au cadrele didactice pentru a “informa” părinții și copiii cu privire la vac.cinare?!
Observați, totodată, faptul că DEJA îi vac.cineaza pe copii, chiar în incinta unității de învățământ, în sala de sport.
Aveți MARE GRIJĂ, pentru că va deveni o practică obișnuită de acum înainte.” a scris Iosefina Pascal pe pagina de facebook.

Tot astazi, 62% dintre elevii eligibili (cu vârsta de peste 16 ani) de la Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza) și 64% dintre zangajații instituției s-au vaccinat anti-covid cu cel puțin o doză.

Până în prezent 62% dintre elevii eligibili (cu vârsta de peste 16 ani) s-au vaccinat cu prima doză de Pfizer, 7% dintre aceștia având schema completă. Unii dintre ei s-au imunizat în localitatea de domiciliu. Alții au făcut-o la Centrele de vaccinare din județul Prahova, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale ale colegiului.

În ceea ce privește personalul instituției, până în prezent acesta s-a vaccinat în proporție de 64%, efectuând și rapelul. AstraZeneca sau Pfizer sunt cele două tipuri de vaccin primite în funcție de vârstă și recomandările medicale, scrie observatorulph.ro.

foto: observatorulph.ro

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share