Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Restricțiile sunt doar pentru prostime, politicienii nu le respectă, declară un lider politic

Liderul PMP Mureș, Marius Pașcan, susține că ”autoritatea statului este șubrezită consecvent și periculos în pandemie”. Restricțiile sunt doar pentru prostime, politicienii nu le respectă.

Închiderea magazinelor de la ora 18 sau 20, consider că este o porcărie. HORECA s-a prăbușit, acum sufocați și comerțul, când economia este oricum în picaj. Nu opriți aberant și transportul public, că acolo este cea mai mare aglomerație și pericol sporit de transmitere a coronavirusului?!
Vacanța impusă școlii acum pentru o lună de zile este o altă mare prostie. Activitatea unităților de învățământ putea continua online, așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor Uniunii Europene. A-i aduce pe copii la școală și a-i ține până în iulie, cu masca pe față, când temperaturile vor trece de 30 de grade este o necugetare.

Citește și:
Au ajuns mulți să creadă că regulile sunt făcute de o aristocrație politică doar pentru proști, întrucât primii care nu le respectă sunt chiar miniștrii, oamenii din guvern, liderii politici și demnitarii statului: de la ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la ministrul Muncii, Raluca Turcan, de la liderul PSD, Marcel Ciolacu, sau cel al AUR, George Simion, toți au nesocotit uneori premeditat și cu cinism reglementările legale, la fel ca mulți alți politicieni.
Guvernanții, liderii politici, demnitarii statului ar trebui să impună respectarea reglementărilor în primul rând prin puterea exemplului personal. Doar astfel se poate ajunge la un pact social bazat pe încredere, în această perioadă dificilă, complicată, când s-ar cuveni să primeze respectul pentru lege, autoritate și instituții. Câtă vreme însă instituțiile statului sunt decredibilizate prin comportamentul și atitudinea celor care le conduc, nu se poate vorbi de un climat social confortabil, de încredere și respect. În timp ce autoritatea statului este șubrezită, decredibilizată, câștigă putere mai degrabă anarhia, regula bunului plac, revolta cetățenească cu consecințe imprevizibile. Doar v-am prevenit…”, a conchis Marius Pașcan pe Facebook

Citește și:

APEL SOS DRAMATIC DIN ISRAEL: Suntem închiși! Suntem întemnițați precum șobolanii, în vederea unei experiențe sociale. Mâine va fi rândul vostru!

Marcel Pușcaș scrie un post șocant despre COVID și atrage atenția că acțiunile seamănă izbitor cu începutul nazismului și drumul spre lagărele de exterminare! Citește aici!

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

CEA MAI MARE FRAUDĂ DIN ISTORIE s-a bazat pe un test neconcludent și a declarat bolnavi „pe presupunere”

COVID 19: Un film prost de care și-a dat seama toată lumea

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg – cel mai mare proces din toate timpurile

”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!” Un interviu cu Dr. Adina Alberts despre fața ascunsă a ”pandemiei”

Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”

Răzvan Constantinescu: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și NU MĂ VACCINEZ!

Nu vor spune niciodată că un vaccin nu este bun. Sunt plătiți cu miliarde de lei de ani buni. Din asta trăiesc ei.

Experimentul unor demenți. Suntem considerați niște imbecili

Apel disperat al unui bărbat internat pentru o tuse rebelă: ”Vă rog să mă scoateți de aici, ăștia mă omoară cu zile!!!”

GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share