Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”

Dezvăluiri șoc din partea celui mai mare criminalist român. Ca să declarăm decesele de covid 19 trebuia să avem autopsii. ”De mine nu scapă nimeni. Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. De ce nu ai respectat codul de procedură penală, art. 185 și nu ai făcut autopsia legală? Punct. De aici încolo nu ai ce să discuți cu mine. Este o nerespectare a legii grosieră și trebuie să răspunzi”, declară cel mai titrat criminalist din țară, Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi.

Dezvăluiri șoc Legal nu există decese DE covid

Specialistul spune că în afara unei autopsii, din punct de vedere legal, nu poți declara nici măcar un deces cauzat de coronavirus.

Aceste mărturii din partea unuia dintre coloșii în materie, răstoarnă toată mascarada ”pandemică” pe care de fapt chiar o numește o ”înțelegere între oameni particulari”.

În emisiunea Mirelei Voicu de pe Antena 3, aceasta îi sugerează că ”așa a fost în toată lumea, nu s-a făcut autopsie nicăieri pe pământul acesta.”

Tudorel Butoi: Noi avem lege care ne obligă să facem autopsii legale să vedem și noi fiecare om de ce și-a dat sufletul

Prof. Univ Dr. Tudorel Butoi: Dar pe mine nu mă interesează, mă interesează de ce nu s-a făcut în țara mea. Codul de procedură penală este lex loci, adică lege aplicată locului aici la mine. Și o indicație nu răstoarnă legea. Întrebați orice repetent de la facultățile de drept c-a învățat despre supremația legii. Aveau lege internă și în cap înțelepciune. Nu minte, că minte au mulți în cap. Ai înțelepciune. Și din două retururi ca la tenis ai zdrobit toată pledoaria aceasta a ta.

Se invocă fals, contaminarea la necropsie. ”Nu există”, spune profesorul

Autopsiile legale se fac în condiții absolut speciale care exclud orice fel de contaminări. Art 185 mă obligă să fac autopsii penale aici la mine în țară. Dar pentru asta trebuia să ai oameni înțelepți care să răspundă trendului acesta despre care îmi vorbești și să le spună ,,faceți la voi, noi avem lege care ne obligă să facem autopsii legale să vedem și noi fiecare om de ce și-a dat sufletul și veniți dacă vreți colegial să vedeți unde facem noi autopsiile,,

A fost o cutumă internațională, înțelegeri între oameni particulari, care din trei doctori ai cinci păreri, din cinci juriști ai 11 interpretări, ăștia sunt oameni particulari, declară Prof. Univ Dr. Tudorel Butoi.

Sprijină jurnalismul liber – Donează

Lex loci înseamnă să mă subordonez legii locului.

„Articolul 185 din Codul de Procedură Penală obligă la realizarea necropsiilor, să vedem de ce a murit ăla: cu COVID sau de COVID. Pentru că dacă este de COVID este una și iau prin necropsie și demonstrez tuturor că a murit de COVID. Dar dacă ăla spune că a murit ‘cu COVID’, că avea o tumoră canceroasă în cap, avea metastaze în toată zona intestinală, atunci omul a murit cu COVID, nu DE covid.

Sunt peste 130.000 de oameni care au avut COVID-19 și sunt sănătoși. Neavând comorbidități au terminat-o cu acest COVID și l-au alungat din structura lor morfofiziologică și funcțională cu ce se ia la orice gripă. Dacă raportăm proporțiile de 140.000 care l-au avut, l-au trăit și în 7 zile au scăpat de el cu ce se raportează cu semn de întrebare că nu se fac necropsiile, că nu știu ce a zis OMS-ul”, a explicat Tudorel Butoi, în emisiunea ‘Voi cu Voicu’ moderată de Mirela Voicu.

Tudorel Butoi este profesor universitar doctor, psiholog criminalist (fost colonel de politie – Sef al laboratorului psihologic de detectie a comportamentului simulat – Serviciul criminalistic – Politia Capitalei). CV-ul lui Tudorel Butoi este unul impresionant. Biografia profesionala a lui Tudorel Butoi este o adevarata dovada a unui parcurs profesional pe care putini il pot parcurge.

Dezvăluiri șoc – Legal nu există decese DE covid – VideoUrmariti-ne pe OficialMediaChannel
Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Decizie de urgență! Autoritățile au oprit rapelul Pfizer după ce 46 de rezidenți ai unui azil din Spania au decedat după vaccinare

Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

Virusologul șef al Belgiei spune că trebuie folosite fraze șocante, acorduri cu presa și reclame. Trebuie instrumentalizată frica pentru a controla populația

Tragedia de astăzi aduce semne de întrebare. Copilul mort la școală trebuia să poarte mască?

Ultima oră: CEHIA a votat împotriva extinderii stării de urgență

Tribunal OLANDA: Interdicția de circulație pe timp de noapte nu a avut o bază legală

În totalitarism libertatea de exprimare este cea dintâi libertate controlată de autorităţi. Tu susții libertatea de exprimare?

Cătălina Ponor: ”Nu mă vaccinez. Ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor”

Susțineți libertatea presei, sprijiniți-ne să putem afla adevărul!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share