Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

COVID 19: Un film prost de care și-a dat seama toată lumea

Manipularea este la cote maxime în lume și majoritatea televiziunilor sunt plătite să țină pe ecran balaurul cu șapte capete numit COVID 19. Un film prost de care și-a dat seama toată lumea! Aceste posturi TV arată banda cu situația virusului pe numere mari, boldate și culori distincte. Aici fac precizarea că este vorba despre analiza din câteva țări și nu mă refer la România. 

O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial


Genul acesta de practică subliminală face parte din impactul vizual despre care vă vorbeam in ”Misterele Comunicării 1”. Se utilizează pentru a crea efectul de răspuns ca circuit continuu între sursă și receptor. Într-un cuvânt, pentru a ține individul -ținta- racordat și raportat la un gen de emoție, fără a-i da libertatea de a analiza și a intercepta altceva. Guvernele țărilor care au anunțat decese pe bandă rulantă, transmit un mesaj continuu de genul: ”informați-vă doar din sursa oficială”, informație care este una singură, cea emisă de o entitate instituțională. În realitate există foarte multe surse de informații în cazul coronavirusului, cum ar fi cercetătorii renumiți, medicii faimoși -care nu au făcut pactul cu diavolul- și chiar epidemiologi de talie mondială ale căror păreri le puteți afla mai jos.

Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”


EXPERȚII despre COVID: autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza unei fantome

COVID 19: Un film prost
Cadru din filmul Contagion, care deja intră în topul celor mai vizionate filme. Acțiunea seamănă izbitor cu ce se întâmplă la nivel mondial cu SARS COV 2. Dovada este că în realitate păpușarii nu au niciun pic de creativitate.

COVID 19 – Un film prost

Referitor la ceea ce afirm de multă vreme în lucrările mele despre manipulare, asociat cu ceea ce se întâmplă azi la nivel mondial, am găsit analize pertinente la foarte mulți experți români. Medicul Vasile Astărăstoae scrie pe pagina de facebook:

”În mass-media, cu greu își găsește loc alt subiect decât noul coronavirus. În special, numerele atrag atenția (infectați, vindecați, decedați, carantinați, izolați), ca și cum aceste numere ar conține revelații, afirmații despre viață și profeții despre viitor. O particularitate o constituie însă creșterea (din cauza măsurilor de izolare) influenței mediului virtual. În imensitatea internetului, există și o serie de „denunțători ai manipulării coroanei”, inclusiv oameni de știință educați, recunoscuți și cu experiență, care au opinii diferite de cele “oficiale” și care sunt boicotați de presă. Pe internet pot să-și exprime viziunea lor privind pandemia COVID-19.”

Zero decese de Covid – este o presupunere rezonabilă


Citește și:

Viorel Cataramă demontează mascarada c0vid. Dacă e să fac pușcărie, atunci…


Grav! ”Renunțăm cu entuziasm la drepturile fundamentale ale omului” – Vasile Astărăstoae

O mențiune specială pe care am vazut-o nu doar la autorul citat, ci la foarte mulți specialiști de talie mondială este aceea ca nu se specifică la cauza decesului dacă a murit DE coronavirus sau a murit CU coronavirus. Ca să mă exprim popular, una este să mori de accident vascular și să ai viermi intestinali și alta este să mori de viermi intestinali.

Medicul mai adaugă: ”În concluzie, în plină pandemie COVID-19, nu cunoaștem incidența, morbiditatea, mortalitatea, gravitatea, dar din frica irațională declanșăm o criză economică și socială și renunțăm cu entuziasm la drepturile fundamentale ale omului. Dacă vă uitați la mortalitatea din Italia prin infecții respiratorii acute în primul trimestru al anului 2019 (ianuarie-martie) și o comparați cu cea de acum (COVID-19), nu veți găsi diferențe semnificative statistic.

 

Vrem cumpătare, liniște și acțiuni pozitive

Nu am încetat să servim comunitatea nicio clipă din cei 11…12 ani, chiar dacă ne numeam ca astăzi sau ca atunci. Nu eram doar idealiști, eram și pragmatici, acționam. Mulți dintre cei care citesc acest material au fost alături de noi, unii o lună, alții un an sau trei. A contat fiecare prezență, fiecare opinie și noi toți cei de atunci ne-am spus: RENAȘTEREA CETĂȚII.

Știam ce vrem, care e rostul nostru și așa cum menționam mai sus -ori predictivitatea ori intuiția, sau poate amândouă-, au făcut ca tot ce am spus în acești ani, să aibă un corespondent de netăgăduit în realitate. Nu ne vom opri din a vă servi, pentru că la mijloc este viitorul copiilor mei, al copiilor colegilor mei și ai copiilor dumneavoastră.

Nu acceptăm niciun compromis, niciun rabat de la adevăr!

93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”


Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei


Profesorii întreabă…ministrul nu răspunde

Revolte de proporții:

Cazul Floyd se transformă în anarhie. Mii de persoane iau orașele cu asalt


Trump:

”Deoarece nu au reușit să facă reformele necesare și cerute vom pune capăt relației noastre cu OMS”


GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate


Vești bune! Liber la turism în toată Europa. Țările U.E. coordonează o deschidere comună

Citește și:

Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.Criza actuală între o boală a trupului sau invenția unor minți bolnave:

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

Marcel Pușcaș scrie un post șocant despre COVID și atrage atenția că acțiunile seamănă izbitor cu începutul nazismului și drumul spre lagărele de exterminare! Citește aici!

I-am zăpăcit! Dacă invazia media nu se va potoli, oamenii o vor lua razna! Un canibalism mediatic…

Alo, jurnaliști de ciulama, după ce se termină arestul instaurat cu ajutorul vostru, veți scrie și despre cauzele adevăratelor decese?

Dreptul la lumina zilei, dreptul la aer, dreptul la viață! Karin Keller-Sutter se opune ferm reținerii totale

Distribuie acest articol Oficial Media
Share