S-a terminat pandemia? La graniță intră oricine fără teste, fără vaccinuri

Tu, cetățean român, nu ai voie la sala de sport, la restaurant sau la înot fără pașaport verde, fără testare, fără mască, fără va@in. Românii care se trag din acest popor, care sunt cetațeni conaționali și care vin în țară sunt trecuți prin toate filtrele, li se cere greenpas și sunt băgați la mititica -lockdown- 5 sau 10 zile.
Cetățean român plătitor de dijmă stăpânilor -care se lăfăiesc în lux pe spinarea ta- ești pus la zid și tratat ca un animal la zoo! Cât mai accepți să fii umilit în țara ta, pe munca ta, pe banii tăi?
La graniță intră oricine fără teste -cei mai mulți nu sunt ucrainieni- fără vac@inuri, fără certificate verzi- nici n-au auzit de ele- mii de oameni pe doi kilometri pătrați unul în cârca celuilalt, unul peste altul în pupături și râsete și plânsete.
Voi cetățeni români, depărtați-vă social, stați în casă, sau dacă vreți la magazin, mergeți doar pe culoarul marcat pentru animale nevac@inate.
Voi nu sunteți refugiați, sunteți sclavi, trebuie să vă mișcați doar în țarc și să purtați botniță așa cum poartă toți sclavii.
Umiliți pe banii voștri, pe munca voastră. Ce nu ați înțeles?
@Cristi Iordache
Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share