Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Crezi un preot neurochirurg renumit în America și în România care spune NU v@Xinului, NU RESTRICȚIILOR? Sau crezi un politician care minte cum respiră și care este plătit să instaureze controlul și sclavia

După declarația neurochirurgului Ștefan Mindea lucrurile nu prea mai pot fi puse la îndoială. Preotul medic chirurg care a participat la protestele de la Constanța a făcut mărturisiri clare pe care ziarul nostru le-a publicat.

Click aici:

Renumitul neurochirurg Ștefan Mindea spune că trebuie ”să ne opunem clar dictaturii medicale”

controlul și sclavia

Un text remarcabil a fost postat pe social-media:

”Are cineva impresia că omul ăsta nu știe ce spune? Are cineva impresia că a ieșit de nebun pe stradă în reverendă să strige împotriva obligativității vaccinării? Dacă ar avea cineva impresia asta, ar greși profund.
Pentru că preotul și neuro-chirurgul Ștefan Mindea știe foarte bine ce spune. Îl recomandă și ca specialist și ca om, toată viața lui și personală și profesională.
Ca ucenic al părintelui Iustin Pârvu, sub ascultarea căruia a venit din America și s-a stabilit în România și s-a făcut preot,
ca fost șef al clinicii de neuro-chirurgie a Universității Stanford, facultate pe care a și absolvit-o ca șef de promoție,
ca preot hirotonit de către Înaltpreasfințitul Teodosie, și ctitor al Mânăstirii Văcăreștii Noi, unde și slujește,
ca neurochirurg la clinica pe care si-a deschis-o în Constanța cu aparatură exact ca în America,
poate crede cineva că nu știe ce spune?
Într-un dialog on-line cu un preot de la Suceava, a povestit că în America, unde el știe foarte bine ce se întâmplă, sunt comunități foarte mari de medici care combat isteria generală a zilelor noastre și că aceștia sunt organizati în grupuri de dialog, dar care sunt cenzurați de google. Si dacă cineva vrea să îi găsească, să nu îi caute cu g**gle. Care cenzurează.
Are cineva impresia că toți “specialiștii” de la TV, Mahler aia, Tătaru, Pândaru, Rafilă, Cercel, Araft, toți ăștia sunt mai buni specialiști decât doctorul preot Ștefan Mindea?
Are cineva senzația că, ieri, preotul – ucenic al părintelui Iustin și hirotonit de Înaltpreasfințitul Teodosie, neurochirurg Ștefan Mindea a ieșit să strige în stradă împotriva vaccinării obligatorii, doar pentru impresie?
Sau a ieșit în stradă ca să se exprime conform conștiinței lui de specialist și de preot ortodox?” scrie Cristina Leordeanu pe contul personal de facebook.
Citește și:

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Victimele Vaccinurilor Covid au ieșit în strada la New York. ”Câți trebuie să mai moară ca să vă opriți?!”

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share