Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Află cine a semnat tratatul pentru noua dictatură medicală. În termeni dulci, teroarea se numește ”Noua Arhitectură Internațională a Sănătății”. Oficial Media – Ziar pentru Drepturi și Libertăți

Consiliul Europei anunță într-un comunicat de presă că este nevoie de cât mai mulți lideri mondiali pentru a impune Noua Arhitectură Internațională a Sănătății. De fapt, voalat, este vorba despre ceea ce cunoaștem de doi ani de zile ca Noua Dictatură Globală.

noua dictatură medicală

ESCROCHERIA MILENIULUI – Oficial Media – Ziar pentru Drepturi și Libertăți

”Pandemia COVID-19 este cea mai mare provocare pe care a trebuit să o întâmpine comunitatea mondială din anii 1940 încoa. În acea perioadă, după devastarea creată de cele două războaie mondiale, liderii politici s-au reunit pentru a dezvolta sistemul multilateral. Obiectivele erau clare: aducerea țărilor laolaltă, eliminarea tentațiilor izolaționismului și naționalismului și confruntarea cu provocările care nu puteau fi depășite decât împreună, într-un spirit de solidaritate și cooperare, și anume: pace, prosperitate, sănătate și securitate.”, publică site-ul Consiliului Europei.

Desigur că ”aducerea tărilor laolaltă” usurează situația celor de la Davos, a artizanilor care vor să controleze lumea.

”Astăzi, pe măsură ce lucrăm împreună pentru a depăși pandemia COVID-19, avem o speranță egală, aceea de a putea construi o arhitectură internațională de sănătate mai puternică, care să protejeze generațiile viitoare. Vor exista alte pandemii și alte urgențe grave de sănătate. Nu există niciun guvern sau agenție multilaterală care să poată face față acestei amenințări. Adevărata întrebare nu este „dacă” se va întâmpla acest lucru, ci „când”. Împreună, trebuie să fim mai pregătiți să prevedem, să prevenim, să detectăm și să evaluăm pandemiile și să le răspundem eficient într-un mod foarte coordonat. Pandemia COVID-19 a fost un avertisment flagrant și intens că nimeni nu este în siguranță până când toată lumea nu este în siguranță.”, titrează site-ul oficial sus-amintit.

Dar când noi ca simpli privitori, analizăm liberi de manipulări mediatice, ne dăm seama că nu există nicio siguranța că ne vor invada epidemii, catastrofe, pandemii. Nimeni nu poate știi asta! Atunci de ce politicienii pregătesc populația? Este cumva vorba despre îngenunchierea oamenilor de rând, despre controlul maselor, implementat printr-o așa-zisă salvare medicală?

Vorbe frumoase, poleite, în drumul spre opresiunea maselor

”Prin urmare, ne-am angajat să asigurăm accesul universal și echitabil la vaccinuri, medicamente și diagnostice sigure, eficiente și la prețuri accesibile pentru a aborda pandemiile actuale și viitoare. Imunizarea este un bun public global și va trebui să putem dezvolta, produce și distribui vaccinuri cât mai repede posibil.

De aceea, acceleratorul pentru acces la mijloacele de combatere a COVID-19 (Accelerator ACT) a fost creat pentru a promova accesul egal la teste, tratamente și vaccinuri și pentru a sprijini sistemele de sănătate din întreaga lume. Acceleratorul ACT a produs rezultate în multe privințe, dar accesul echitabil nu a fost încă realizat. Putem face mai mult pentru a promova accesul la nivel global.

În acest scop, credem că națiunile ar trebui să colaboreze pentru a stabili un nou tratat internațional pentru pregătirea și răspunsul la pandemie.” transmite Consiliul Europei

Pregătirea pentru pandemie are nevoie de lideri mondiali capabili să creeze un sistem global de sănătate potrivit pentru acest mileniu. Pentru ca acest angajament să devină realitate, trebuie să fim ghidați de solidaritate, justiție, transparență, incluziune și echitate.

Află demnitarii care au semnat acest act:

JV Bainimarama, prim-ministru al Fiji;

Prayut Chan-o-cha, prim-ministru al Thailandei;

António Luís Santos da Costa, prim-ministru al Portugaliei;

Mario Draghi, prim-ministru al Italiei;

Klaus Iohannis, președintele României;

Boris Johnson, prim-ministru al Regatului Unit;

Paul Kagame, președintele Ruandei;

Uhuru Kenyatta, președintele Kenya;

Emmanuel Macron, președintele Franței;

Angela Merkel, cancelarul Germaniei;

Charles Michel, președintele Consiliului Europei;

Kyriakos Mitsotakis, prim-ministru al Greciei;

Moon Jae-in, președintele Republicii Coreea;

Sebastián Piñera, președintele Chile;

Andrej Plenković, prim-ministru al Croației;

Carlos Alvarado Quesada, președintele Costa Rica;

Edi Rama, prim-ministru al Albaniei;

Cyril Ramaphosa, președintele Africii de Sud;

Keith Rowley, prim-ministru al Trinidad-Tobago;

Mark Rutte, prim-ministru al Olandei;

Kais Saied, președintele Tunisiei;

Macky Sall, președintele Senegalului;

Pedro Sánchez, prim-ministru al Spaniei;

Erna Solberg, prim-ministru al Norvegiei;

Aleksandar Vučić, președintele Serbiei;

Joko Widodo, președintele Indoneziei;

Volodymyr Zelensky, președintele Ucrainei;

Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al Organizației Mondiale a Sănătății.

n.r. – Cu roșu sunt subliniați reprezentanții țărilor din Europa

Citește și:

Ca în lagăr ne vor conduce vietile ruinandu-ne copiii si distrugand toate visurile si demnitatea

Victimele Vaccinurilor Covid au ieșit în strada la New York. ”Câți trebuie să mai moară ca să vă opriți?!”

Epidemiolog prof.dr. Geza Molnar: Impunerea vaccinării înseamnă dictatură

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin