Suntem prea săraci ca să ne donăm bunurile! Domnilor guvernanți prin ordonanța de joi, 16 iunie, îngropați România

Sărăcie cruntă se va abate peste România. Interesele căror state le reprezintă conducătorii noștri? Trăim vremuri din ce în ce mai grele, majoritatea populației la limita supraviețuirii în timp ce guvernul a hotărât să doneze bunuri. Dacă tu ca stat ai rezerve de dat, cred că este potrivit să oferi poporului tău mai întâi. 

Sărăcie cruntă se va abate peste România

Cu ce vom hrăni copiii?

 

Dar nu, guvernul anunță că vrea să modifice art. 9 din ordonanța 122/1998. După ce ne-a pârjolit și industria și agricultura acum vrea să doneze și rezervele ministerului apărării. Adică popular vorbind, să dea de pomană ce mai este prin cămara țării, apoi să recupereze aceleași rezerve -date moca– din impozite și taxe puse pe bietul român.

Avem conducători iscusiți în a cumpăra scump, la prețuri de zeci de ori mai mari, tot ce alte țări aruncă. Și ce a mai rămas prin săraca țară, guvernanții s-au hotărât să doneze. Ne așteaptă vremuri grele! Cât vor mai trâi bătrânii, cu ce vom hrăni copiii?

Iată o parte din textul ordonanței de joi:

INFORMAŢIE DE PRESĂ privind actele normative aprobate în ședința Guvernului României din 16 iunie 2022

„Donațiile se realizează cu titlu de ajutor în situația temeinic justificată de evoluția mediului de securitate și când sunt afectate interesele României.

Decizia Executivului a fost determinată de efectele invaziei militare a Federației Ruse asupra Ucrainei, având în vedere necesitatea realizării unor fluxuri de aprovizionare cu produse utile susținerii efortului concentrat de apărare și consolidării rezilienței statelor membre NATO.

Bunurile se predau donatorului de către forțele destinate apărării naționale din rezervele cărora sunt scoase, în baza unui proces verbal de predare-primire.

Totodată, la data semnării proceselor-verbale încheiate între părți, se face transmiterea dreptului de proprietate a bunurilor donate. Bunurile pot fi donate în starea în care se află.”

Desigur că opinia mea poate fi ignorată dacă peste noapte Zâna Măseluță va dona la rându-i ceva românilor. Sau poate Moș Crăciun. Dacă guvernul mai știe alte soluții care nu vin să jupaie bietul român atunci să anunțe asta într-o conferință de presă. De unde se recuperează rezervele?

Știrea se află pe site-ul guvernului și poate fi accesată aici: https://gov.ro/ro/stiri/informatie-de-presa-privind-actele-normative-aprobate-in-edinta-guvernului-romaniei-din-16-iunie-2022

7 este divin. 7 minuni, 7 zile în sptâmână. Citește cele 7 știri:

1. ”WhatsApp trebuie să respecte pe deplin normele UE care protejează consumatorii și drepturile lor fundamentale

2. Gesara prevestește 10 zile de întuneric în luna iulie și arestări în masă în luna august

3. Reflecții de profesor „de România”

4. Soția lui Macron ar fi fost bărbat, menționează surse franceze și germane

5. România este VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ la gimnastică aerobică!

6. Politică, politicieni și…performanță

7. ANAF pune tunurile pe meditații, dar închide ochii la marea evaziune fiscală din România

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share