17/06/2021

Vaccinuri distructive de Tip ARN Mesager

Vestea „uriașă” din stirea de mai jos, a apărut în toată presa (servilă și bine plătită), în care veți înțelege mai mult decât și-ar fi dorit autorii.

Veti înțelege, precum spune Rafila, că sunt „vaccinuri” de tip nou, avansat, și care nu au mai fost folosite până acum!? Că trebuie făcută vaccinarea foarte repede, intregii populații, imediat cum sosește transportul!? Că este foarte termosensibil și se transportă doar la minus 70-80 de grade Celsius!? Că trebuie făcută și a doua doză după 30 sau 60 de zile!?

Însă CEL MAI IMPORTANT, spune că aceste vaccinuri au la bază ARN-Mesager, care este o moleculă de ARN (acid ribonucleic) ce are rolul de a copia informația genetică a unei catene de ADN, proces numit transcripție. Rețineți deci termenul: „ARN-transcriptază”.

Vaccinurile covid induc boli vasculare și provoacă în mod direct leziuni și decese cauzate de cheaguri de sânge

ACUM ÎNSĂ VINE ȘOCUL:- este absolut incredibil ce se ascunde în spatele „vaccinului”!Să pornim de la cum funcționează acest virus. Pe românește, acest virus nu are ARN transcriptază. Cu alte cuvinte, virusul are „testicule” însă nu are „penis”. Atunci el trebuie să folosească după ce intră în organism, ARN-ul transcriptază al gazdei, al corpului nostru.

Și astfel, din „no-self” (fără-sine), devine „self” (de-sine-stătător), începând să se mascheze, mai bine zis să se camufleze. În acest moment anticorpii nu-l mai văd însă îl miros, îl simt și reacția inflamatorie continuă ridicând temperatura corpului. Astfel, hipertermia își preia rolul de a împiedica atât replicarea virusului cât și coagularea proteinelor. Practic, îl gătește, îl coace. Este de ajuns să-l amețească și astfel să-l vadă macrofagele care apar și îl devorează.

În cazul în care virusul se lasă greu, atunci vor intra în joc interleukinele care sunt sistemul nostru de securitate și îl vor cauta în organism.

CONCLUZIEToate expresiile academice despre „vaccin” din articol nu fac altceva decât să ascundă realitatea. Realitate care este dezastruoasă: sub pretextul vaccinarii te injectează de fapt cu ARN-transcriptază – așa cum și spune foarte clar în articol – și astfel virusul devine AUTONOM. Cum am spus mai sus, virusul NU are ARN-transcriptază. Acum cu ajutorul „vaccinului” va avea!!!

Virusul devenind autonom, noi devenim imediat nu doar un rezervor de infectare dar și agenți transportori către alți potențiali „clienți”, familie, colegi, prieteni, practic oricine cu care intrăm in contact si care sunt încă necolonizati de catre acest virus.

Nu prea sună a vaccin nu-i așa? ESTE DE FAPT UN POTENȚATOR DE INFECTARE ȘI DE RĂSPÂNDIRE A VIRUSULUI.

Cum este posibil să se creeze și distribuie o așa monstruozitate? Este un act criminal. De ce? Pentru ca abia DUPĂ această „VACCINARE” vom putea vorbi de o PANDEMIE. O pandemie de data aceasta 100% reală!

P.S.Lumea trebuie să afle adevărul. Cei care vor înțelege, vor actiona corect drept consecință a conștientizării pericolului. DISTRIBUIȚI dacă simțiți la fel.

 Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share