Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vaccinurile covid induc boli vasculare și provoacă în mod direct leziuni și decese cauzate de cheaguri de sânge

Prestigiosul Institut Salk, fondat de pionierul vaccinului Jonas Salk, a scris și publicat un articol științific care dezvăluie că proteina spike SARS-CoV-2 este cea care provoacă de fapt vătămări la pacienții cu covid și la pacienții vaccinaţi anti-covid, provocând accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord, migrene, cheaguri de sânge și alte reacții grave care au ucis deja mii de americani (sursa: VAERS).

De importanță capitală este faptul că, toate cele patru mărci de vaccin covid folosite în prezent pe scară largă (Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson) fie injectează pacienții cu proteina spike fie, prin tehnologia ARNm, instruiesc propriul trup al pacientului să fabrice proteine spike și să le elibereze în propriul sânge. Astfel trupul pacientului este inundat cu proteina foarte puternică pe care Institutul Salk a identificat-o acum ca fiind cauza incontestabilă care provoacă leziuni vasculare și chiar și conexe (cum ar fi cheagurile de sânge, care ucid multe persoane ce iau vaccinurile).

IMAGINI INCREDIBILE! Proteste împotriva restricțiilor în Londra! Cea mai mare demonstrație de până acum

Pur și simplu, înseamnă că vaccinurile au fost concepute pentru a conține chiar elementul care ucide oamenii. Ipoteza falsă a industriei vaccinurilor și a propagandiștilor ei este că proteina spike este „inertă” și inofensivă. Institutul Salk demonstrează că această presupunere este periculos de inexactă.

Institutul Salk: Proteina spike „dăunează celulelor” și provoacă „boli vasculare” chiar și fără virus

Într-un articol intitulat „Proteina spike a noului coronavirusului joacă un rol cheie suplimentar în boală”, publicat la 30 aprilie 2021, Institutul Salk avertizează că Cercetătorii și colaboratorii Salk arată că proteina dăunează celulelor, confirmând covid-19 ca o boală vasculară în primul rând.”

Din articolul respectiv:

Acum, un nou studiu major arată că proteinele vârf (spike) ale virusului (care se comportă foarte diferit de cele codificate în siguranță de vaccinuri) joacă, de asemenea, un rol cheie în boala însăși. Lucrarea, publicată la 30 aprilie 2021, în Circulation Research, arată, de asemenea, în mod concludent că maladia covid-19 este o boală vasculară, demonstrând modul exact în care virusul SARS-CoV-2 dăunează și atacă sistemul vascular la nivel celular.

O mulțime de oameni o consideră o boală respiratorie, dar ea este de fapt o boală vasculară, spune Uri Manor, profesor asistent de cercetare, care este co-autor principal al studiului. „Acest fapt ar putea explica de ce unii oameni au accident vascular cerebral și de ce unii oameni au probleme în alte părți ale trupului. Ce au în comun cele două categorii de persoane este fundamentul vascular.

… Lucrarea oferă, pentru prima dată, o confirmare clară și o explicație detaliată a mecanismului prin care proteina dăunează celulelor vasculare. În noul studiu, cercetătorii au creat un «pseudovirus» care era înconjurat de proteine spike ale clasiscului coroanavirus SARS-CoV-2, dar care nu conțineau niciun virus real. Expunerea la acest pseudovirus a dus la deteriorarea plămânilor și arterelor unui subiect animal – demonstrând că proteina spike singură a fost suficientă pentru a provoca boli. Probele de țesut au arătat inflamație în celulele endoteliale care căptușesc pereții arterelor pulmonare.

Echipa a replicat apoi acest proces în laborator, expunând celulele endoteliale sănătoase (care căptușesc arterele) la proteina spike. Cercetătorii au arătat că proteina spike a deteriorat celulele prin legarea la ACE2 (enzima de conversie a angiotensinei 2). Această legare a perturbat semnalizarea moleculară a ACE2 către mitocondrii (organite celulare care generează energie pentru celule), provocând deteriorarea și fragmentarea mitocondriilor. Studiile anterioare au arătat un efect similar atunci când celulele au fost expuse virusului SARS-CoV-2, dar acesta este primul studiu care arată că deteriorarea are loc şi atunci când celulele sunt expuse doar la proteina spike.

«Dacă se elimină capacitățile de reproducere ale virusului, acesta are în continuare un efect nociv major asupra celulelor vasculare, pur și simplu datorită capacității sale de a se lega de acest receptor ACE2, receptorul proteinei S, acum faimos datorită covid», explică Manor. Studiile ulterioare cu proteine spike mutante vor oferi, de asemenea, o nouă perspectivă asupra infecțiozității și severității virusurilor SARS CoV-2 mutante.

Articolul nu menționează că vaccinurile covid-19 injectează pacienții cu aceeași proteină spike care a fost studiată, dar acest fapt este cunoscut și chiar susținut de industria vaccinurilor. Rezultatul acestor cercetări este că vaccinurile covid induc boli vasculare și provoacă în mod direct leziuni și decese cauzate de cheaguri de sânge și alte reacții vasculare, fapt ce este cauzat de proteina spike care a fost inclusă în mod deliberat în vaccinuri.

Din revista medicală Circulation Research: proteina spike este cea care provoacă daunele

Articolul Institutului Salk se referă la această lucrare științifică publicată în Circulation Research: „Proteina spike SARS-CoV-2  afectează funcția endotelială prin reglarea descendentă a ACE 2”. Această lucrare este prima care documentează mecanismul prin care proteinele spike – chiar și cele lipsite de o componentă virală activă – provoacă distrugerea vasculară prin legarea la receptorii ACE2 și inhibarea funcțiilor mitocondriilor celulare.

Studiul, în mod evident autorizat de o organizație pro-vaccin, spune apoi că „anticorpii generați de vaccinare” pot proteja organismul de proteina spike. Astfel, lucrarea spune în esență (parafrazat): „Proteina spike poate provoca daune enorme sistemului vascular atunci când unei persoane i se injectează acea proteină spike, iar atunci când sistemul imunitar al acelei persoane atacă proteina spike și o neutralizează, deteriorarea poate fi oprită.”

Cu alte cuvinte, sistemul imunitar uman încearcă să protejeze pacientul de daunele cauzate de vaccin, înainte ca pacientul să fie ucis de reacții adverse . Privită într-un alt mod, orice persoană care de fapt supraviețuiește vaccinului covid face exact numai aceasta, deoarece sistemul ei imunitar interior îi protejează de vaccin, nu cu ajutorul vaccinului. Vaccinul este armaSistemul tău imunitar este apărarea ta.

Toate vaccinurile covid să fie imediat oprite și reevaluate

Numai pe baza acestor cercetări este necesar ca toate vaccinurile covid să fie scoase imediat de pe piață și reevaluate pentru efectul secundar pe termen lung. Conform datelor VAERS publicate de guverndecesele prin vaccinuri în 2021 (până acum) sunt deja cu aproape 4.000% mai mari decât toate decesele prin vaccinuri din 2020, combinate. Ce este nou în 2021? Vaccinul covid, construit cu proteina spike care provoacă leziuni vasculare. Numărul americanilor care au murit după ce au făcut vaccinuri covid este deja de ordinul miilor, iar estimările realiste încadrează acest număr la zeci de mii (cu tot mai mulți morți în fiecare zi).

Mecanismul este acum bine înțeles: vaccinul covid injectează pacientului proteine spike; proteinele spike continuă să provoace leziuni vasculare și aglomerarea plachetelor sanguine, ceea ce duce la forma de cheaguri de sânge care circulă în vasele sânguine din tot trupului și se depun în diferite organe (inimă, plămâni, creier etc.), cauzând decese care sunt atribuite „accidentelor vasculare cerebrale” sau „atacurilor de cord” sau „emboliei pulmonare”.

Cauza comună este blocajul vascular care rezultă din cauza proteinei spike. În esență, milioane de oameni sunt injectați cu factori artificiali de coagulare a sângelui și apoi mor din cauza cheagurilor de sânge, în timp ce mass-media corporatistă necinstită susține că toate vaccinurile covid sunt complet „sigure” și nu au făcut rău nimănui.

Vaccinurile cu ARNm vă transformă trupul într-o fabrică de arme biologice de proteine spike pentru a-i expune pe alții

Vaccinurile cu ARNm transformă propriile celule ale trupului uman în fabrică de proteine spike, vărsând particule de proteine mortale în fluxul sanguin. Un număr din ce în ce mai mare de cercetători constată, de asemenea, că aceste proteine spike par a fi „emanate” sau transmise de la vaccinați la cei nevaccinați, provocând reacții adverse la persoanele care nu au fost niciodată vaccinate, dar care și-au petrecut timpul aproape de alte persoane care au fost.

Tehnologia din spate se numește „vaccinuri auto-replicabile” și a fost inițiată de doctori și oameni de știință care lucrează sub regimul rasist de apartheid din Africa de Sud. Acolo, cercetătorii medicali au conceput vaccinuri auto-replicabile, considerate arme cu țintă rasială specifică, concepute să se răspândească în populația neagră din Africa de Sud și să extermine masele care reprezentau o amenințare pentru elita tehnocratică aflată la conducere. Astăzi, toți suntem ținta acestor sisteme de arme, deoarece globalizarea caută să extermine populațiile umane la scară globală, indiferent de culoarea pielii sau țara de origine.

Chiar anul acesta, Școala de Sănătate Publică Johns Hopkins Bloomberg a sărbătorit această tehnologie de auto-replicare a vaccinurilor și solicită ca aceasta să fie utilizată pentru a realiza vaccinarea globală în masă, ajutată de drone de supraveghere și roboți AI care să impună acceptarea vaccinului (probabil cu arma). De fapt, vaccinurile cu ARNm funcționează ca fabrici de arme biologice care preschimbă ființele umane în adevărate arme biologice și centre de transmisie, răspândind leziuni vasculare și moarte la întreaga populație, inclusiv la cei care nu au fost încă vaccinați.

sursa: jurnalul-militar.ro

Citeşte şi:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share