Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea a 90% din populația României, până în 2023. Inclusiv COPIII care au împlinit 12 ani

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea masivă a populației României împotriva covid-19, a anunțat Secretarul de Stat din Ministerul Sănătății, Andrei Baciu.

Vaccinarea a 90% din populația României

Baciu nu a explicat pe ce se bazează aceste cifre, ci doar că obiectivele pe 2021 în ceea ce privește vaccinarea anti-covid au fost stabilite „de un grup de experți”.

În 2022 vor fi vaccinați și copiii sub 12 ani

Conform acestuia, în 2022 obiectivul va fi să vaccineze 20% dintre copiii sub 12 ani, deoarece există „un grad crescut de reticenţă parentală” față de această practică.

„Obiectivele specifice sunt: primul, pentru anul 2022, pe categorii de vârstă, obiectivul de acoperire vaccinală este de 20% pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani, date fiind studiile existente ce relevă un grad crescut de reticenţă parentală, urmând a fi reevaluată periodic.

Vaccinarea a 90% din populația României

Obiectivul de acoperire vaccinală de 70% pentru populaţia generală cu vârsta mai mare sau egală de 12 ani, iar pentru anul 2023, acesta fiind cel de-al doilea obiectiv specific, vorbim de obiectivul de acoperire vaccinală de 90% populaţia generală eligibilă cu vârsta mai mare de 12 ani”, a mai explicat secretarul de stat pentru B1TV

Citește articolul Oficial Media Multitasking:

”A decedat după a treia doză de vaccin”.    *    Vasile Dâncu despre România Idioată.   *   Orașul liber din Australia.   *    Demiterea președintelui Iohannis.    *  Inventatorii de boli: Orice om sănătos e un posibil pacient, cu condiția să fie făcut să creadă că e bolnav. 


Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">