Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Au călcat în picioare vise, au umilit copiii, au îngenunchiat mamele, au lăsat tații fără muncă, dar ne-au salvat

Ne-au salvat! Să nu ne uităm niciodată eroii. Au distrus tot ce nu a reușit nimeni de la Al Doilea Război Mondial până azi, dar ne-au salvat. Să nu-i uitați!

Au călcat în picioare vise au umilit copiii au îngenunchiat mamele

Să țineți minte și pe cel care a jucat în reclame, să nu uitați niciun moderator TV. Sunt complici.

Țineți minte grupurile de comunicare, influenceri, politicieni, aleși, funcționari, medici. Sunt complici.

Nu uitați companiile care vă spuneau să vedeți parcul de la balcon, miniștrii, cocoașele, mascații din parlament, demascații din guvern și mai ales nu uitați eroul numărul 1. Ei sunt artizanii, creatorii și beneficiarii. Au drept de autor.

Peste ani, mai devreme sau mai târziu lumea îi va premia. Copiii și nepoții lor vor merge pe stradă cu fruntea sus, mândri că se trag din cei care au fost în linia întâi și au reușit să ne salveze.

Au distrus libertăți, drepturi, au călcat în picioare vise, au umilit copiii, au îngenunchiat mamele, au lăsat tații fără muncă, dar ne-au salvat. Ne-au salvat și asta nu va rămâne nerăsplătit așa cum s-a întamplat mereu în istorie.

Eroii din linia întâi au distrus în câteva luni ce nu a reușit niciun sistem de 75 de ani încoa. Au distrus psihic populația, au grăbit decesele celor ce nu s-a vrut a fi tratați. Dar ne-au salvat și asta contează.

Au ținut spitale goale, clădiri goale, suflete goale, buzunare goale, burți goale, minciuni goale dar în final ne-au salvat. Să nu-i uitați!

Să nu-i uitați, pentru că istoria nu uită. Copiii și nepoții lor vor asista la decorarea înaintașilor eroi din linia întâi.

Nu uitați niciun moderator, niciun medic, nici președintele, nici premierul, nici femeia de serviciu care a sunat la poliție că nu ai mască. Nu-l uitați pe vecinul de la 2 care a încuiat parcul pentru ca fetița ta se dădea în leagăn. Ei sunt adevărații eroi noi și normali care ne-au salvat.

Vom mai trăi o vreme în mâinile lor salvatoare până la un moment, așa cum a fost întotdeauna, și sper, de data asta cât mai devreme, fiindcă muzeul deja îl avem.

Au distrus tot, și suflete, și vise, și vieți, dar ne-au salvat. Să nu-i uitați!


Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share