Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

Autoritățile sanitare cer părinților să-și izoleze de restul familiei copiii infectați sau suspecți de infectare. În caz de nerespectare acasă a carantinei autoritățile din trei landuri germane amenință că vor lua copilul prin instanță și-l vor plasa într-un spațiu închis, separat de cel de domiciliu.

Cum să îți ia copiii

Asociația Municipală din Regiunea Hanovra precizează: „Izolarea casnică înseamnă că copilul dvs. ar trebui să fie izolat în apartament sau gospodărie, pe cât posibil, de toate persoanele din locuință, să nu desfășurați activități împreună și să vă mâncați mesele în camere separate”
Președintele Asociației pentru Protecția Copilului, Heinz Hilger, este alarmat de astfel de măsuri de protecție împotriva infecțiilor: „Situația de carantină este deja foarte stresantă pentru familii, în special pentru copii. Izolarea copiilor de părinți și frați în această fază este o formă de violență domestică”.
Dar Regiunea Hanovra vede măsurile justificate prin Legea privind protecția împotriva infecțiilor. Sunt respectate cerințele Institutului Robert Koch, spune purtătoarea de cuvânt, Tanja Schulz: „Izolarea copiilor la domiciliu, identificați ca fiind contacte directe ale persoanelor infectate cu Covid-19 este sensibilă și necesară din motive de protecție. În plus, este o alternativă mai ușoară decât izolarea într-un spital”.

Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

Dacă părinții nu se supun ordinului de carantină autoritățile se vor adresa instanței locale pentru „separarea forțată a copilului într-o facilitate închisă”.
Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund. Diane Siegloch, fondatoare a grupului „Familii în criză”, știe că sunt familii care, atunci când mănâncă împreună, trag perdelele: „De teamă că vecinii îi vor denunța la departamentul de sănătate local”.

Cum să îți ia copiii??? Mâine-poimâine poate copia și guvernul român măsurile din Germania

Autoritățile admit că aceste măsuri trebuie evaluate de la caz la caz, în funcție de situația specifică și spațiul locuinței. Dar Diane Siegloch vede marele pericol: copiii vor deveni singuri din punct de vedere emotional, pe durata carantinei, în lipsa legăturilor familiale.
Purtătoarea de cuvânt a autorității sanitare din Regiunea Hanovra, Tania Schulz a subliniat că se va ține cont „de structura familiei, de situația locativă, de vârsta specifică și de alți factori, dar cu toate acestea trebuie să ne asigurăm că întrerupem lanțul contaminării, cu mijloace proporționale și cele mai puțin vătămătoare”.
Sursa Tagesspiegel.de

[wpedon id=”88835″]

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin