Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Când se vorbea despre purtarea măștii în unele instituții prin luna martie, toată lumea spunea că nu se va întâmpla. Apoi a apărut obligativitatea ei și în magazine. Mai tarziu s-a propus să fie purtată și în zone aglomerate și oamenii iar nu credeau.

Masca în casă – Ce urmează?

Normal. Totul se face treptat pentru ca populația să nu realizeze ce i se întâmplă, să nu știe când și-a vândut identitatea. Acum sunt localități în care nu ai voie în aer liber fără mască… Dacă spuneai cuiva că te va obliga să o porți în casă, ar fi zis că suntem nebuni, conspiraționiști și servim Rusia.
Nu suntem nici nebuni, nici conspiraționiști și nu servim nicio națiune, ci doar cititorii noștri fideli. Tot ce am afirmat din februarie până azi s-a întâmplat ad litteram.
Cum va determina guvernul populația să poarte masca în casă? Prin consimțamânt. Nu degeaba au loc mesaje la toate branzeturile, tampoanele, drojdia, berea, toate companiile bine plătite de guvern, spun: ”poartă mască pentru a-i îndemna și pe ceilalți să o facă”.

Acum Rafila dă bomba: stați departe de bunici și purtați mască!

Pașii sunt precum picătura chinezească și dacă vreți fac parte din manualele de manipulare socială, din legile lui Chomsky, din lecturile cu asasinate economice și sociale. Sunt factori psihologici care se implementează treptat. Ne întrebăm când va urma ca părinții să nu mai poată interacțiuna cu proprii copii.

Ați zis ceva? Suntem nebuni, conspiraționiști și servim Rusia? Păi parcă nu se purta masca afară în aer liber, dar se poartă, parcă nu se făcea școală online, dar se va face, parcă se salva economia dar s-a închis aproape tot, parcă se putea lua masa la terase dar acum nu s epmai poate după ora 22:00, parcă nu era cvid vara, dar este, parcă trecea în 14 zile dar n-a trecut. Noi am spus toate astea. Eram conspiraționiști?

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Noi am spus că vom fi controlați și ne credeați vânduți Rusiei, dar iată că suntem mai controlați ca oricând până acum. Și va fi mult mai aspru. Deci când se vor despărți copiii de parinți? Care va fi anul și cum se va pregăti asta? Vor fi copiii învățați că părinții sunt doar elemente reproducătoare? Idealul omului Nou-Normal va fi unul fără iubire și fără empatie.

Nu uitați că tot ce v-am avertizat s-a întâmplat,și am făcut-o pentru că noi vă servim pe voi, nu suntem plătiți să facem reclamă la omul Nou-Normal, la omul 2.0., nu acceptăm să distrugem umanitatea din om, libertatea de expresie și lebertatea de mișcare. Nu acceptăm ca urmașii noștri să fie sclavii și donatorii bogătașilor.

Rafila pregătește terenul – Măștile ar putea fi folosite în casă

După începerea anului școlar, măștile de protecție ar putea fi folosite și în casă, măsură care ar fi necesară mai ales în locuințele în care copiii intră în contact cu bunicii, a declarat profesorul Alexandru Rafila, duminică seara, la Digi24.
Reprezentantul României la OMS este de părere că vom asista la o creștere a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 odată cu începerea noului an școlar. El a arătat că fiecare țară s-a confruntat cu această problemă, însă în România ar putea fi o evoluție îngrijorătoare, dacă până atunci nu intrăm pe o pantă descrescătoare a infecțiilor cu noul coronavirus și continuăm să avem în fiecare zi între 1.200 și 1.400 de cazuri noi.
Din această cauză, Alexandru Rafila consideră că, odată cu începerea școlii, ar trebui regândită interacțiunea copiilor cu persoanele vârstnice din familie, considerate vulnerabile, astfel încât elevii, care riscă să aducă virusul din comunitate, să nu-și pună în pericol aparținătorii. Acest lucru s-ar putea face printr-un set de reguli proprii stabilite în fiecare familie, în fiecare casă. Spre exemplu, atunci când are loc o interacțiune între copil și bunic, fiecare dintre ei să poarte mască sau să respecte pe cât posibil o anumită distanțare.
„Ceea ce cred că ar mai fi de făcut odată cu începerea școlii ar fi regândirea interacțiunilor pe care le vor avea copiii cu persoanele vârstnice din familie, care nu trebuie evitate, dar trebuie oarecum, nu reglementate, dar să respecte anumite proceduri interne ale familiei, în care interacțiunea cu vârstnicii care au boli cronice să fie oarecum la distanță, să se ia măsurile legate de mască. Utilizezi masca și în casă, de exemplu, dacă vreau să stau cu bunicul meu, și o utilizează și el. Nici lucrul acesta nu a fost discutat, dar e legat de începerea școlilor în mod evident”, a afirmat Alexandru Rafila.
Aceste sugestii sunt considerate nepopulare de o parte a societății. În multe dintre familii, bunicii sunt singurele persoane cu care interacționează copiii, în timp ce ambii părinți sunt plecați la serviciu. Având în vedere vârsta fragedă a elevilor și nevoia de a crește în echilibru emoțional, purtarea măștii acasă ar putea îngreuna relaționarea și comuniunea cu persoanele de care micuții se simt cel mai apropiați.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share