Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Carmen Holban: Viitorul unei națiuni sunt copiii!

Deputat Carmen Holban, parlamentar din partea social democraților dâmbovițeni atrage atenția de la tribuna Parlamentului României că ”Viitorul unei națiuni sunt copiii!”. Este nevoie de implicare asupra tuturor problemelor care îi vizează pe aceștia, de la educație la sănătate și asistență socială.

Deputat Carmen Holban: Viitorul unei națiuni sunt copiii!

”Pentru ei trebuie să găsim toate resursele necesare astfel încât să le creăm și să le asigurăm cele mai bune condiții în care să crească și să învețe.
Astăzi, de la tribuna Parlamentului României, am susținut mai multe amendamente, iar unul dintre cele mai importante a fost solicitarea de către primăria Municipiului Târgovişte de majorare a sumelor necesare construirii unui campus școlar.
Din păcate pentru această țară, pentru Târgoviște și Dâmbovița, suntem conduși de un guvern care nu vede în educația copiilor noștri o prioritate.
Nu doar că acest amendament nu a fost votat de parlamentarii dâmbovițeni ai PNL și USR-PLUS, dar nici celelalte solicitări ale Primăriei Târgoviște nu au fost luate în seamă de cei care au fost votați de târgovișteni și dâmbovițeni.
Este inacceptabil ca PNL Dâmboviţa și USR-PLUS Dâmbovița să nu voteze pentru învățământul târgoviștean și dâmbovițean. Sunt peste 22.000 de copii care învață în școlile din Târgoviște, dar pentru liberali și neomarxiștii de dreapta viitorul celor mici nu este așa important.
Voi continua ca, de la tribuna Parlamentului, să fac tot ceea ce ține de mine pentru binele Municipiului Târgoviște și al județului Dâmbovița.
Nu același lucru îl pot spune despre PNL și USR-PLUS Dâmbovița!”
Cu doar o zi înainte deputatul social democrat își manifesta indignarea pe pagina de facebook, legată de nepăsare guvernului față de sănătatea românilor.
”Am sperat până în ultimul moment ca puterii să îi pese de sănătatea românilor. Am reușit în această seară să susțin în Plenul Camerei Deputaților, amendamentele pe sănătate propuse de deputații PSD Dâmbovița, pentru finanțarea Sanatoriului Moroeni și a Spitalului Județean de Urgență Târgoviște. Dar… Dar, din păcate, majoritatea parlamentară (PNL – USR PLUS -UDMR) a respins toate amendamentele. Banii de care aveau nevoie unitățile medicale nu vor ajunge în Dâmbovița!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share