Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Faptul că au murit 19 oameni după incendiul de la Institutul „Matei Balș” pare a fi o banalitate pentru Vlad Voiculescu

Deputații au respins moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu. 161 de deputați au votat împotriva moțiunii, în vreme ce 140 au votat pentru.
Moțiunea simplă împotriva ministrului sănătății Vlad Voiculescu, depusă de PSD pe 10 februarie, a fost supusă la vot în plenul Camerei Deputaților pe 17 februarie 2021.
Deputat Carmen Holban a transmis un mesaj referitor la moțiunea depusă de PSD:
”PSD a depus moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, din rațiuni obiective, indiscutabile, în urma unor acțiuni care au relevat în mod clar că domnia sa nu și-a făcut datoria și nu este capabil să gestioneze situația deplorabilă în care a ajuns sistemul sanitar.
Faptul că au murit 19 oameni după incendiul de la Institutul „Matei Balș” pare a fi o banalitate pentru Voiculescu, singura sa reacție, și aceea bâlbâită și neconcludentă, fiind că se vor lua măsuri și se vor face reforme în sănătate.
Îi amintesc ministrului fără diplomă de licență că sănătatea românilor nu este un moft, iar acest sistem nu este propria sa moșie. Au murit oameni, prea mulți oameni, domnule ministru! Iar după ce au murit, ați catadicsit doar că spuneți „voi face, voi drege”, ca și cum drama din centrul Capitalei s-ar fi petrecut în prima zi a dumneavoastră de mandat!
Domnule Voiculescu, nu aveți nicio scuză, iar falsul val mediatic de susținere și încredere la adresa dumneavoastră lansat în spațiul public nu are niciun efect, cât timp dumneavoastră nu realizați că nu sunteți pregătit pentru funcția pe care o dețineți!
Nu mai sunteți în postura de a da vina pe „greaua moștenire”, cu atât mai mult cu cât nici măcar nu ați ținut cont de recomandările pe care vi le-a lăsat predecesorul dumneavoastră în funcție, fostul ministru Tătaru.
La toate acestea se adaugă multe alte elemente negative din realitatea cotidiană a sistemului de sănătate, care nu numai că nu sunt în regulă, dar afectează în mod direct viața oamenilor. Pandemia COVID 19 este în continuare scăpată de sub control, raportările sunt haotice, strategia de testare este greșită, iar organizarea vaccinării se dovedește profund deficitară.
Ce văd românii este doar indiferență, indolență, aroganță și sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea și siguranța cetățenilor!
Pentru toate aceste grave probleme și pentru lipsa de viziune și de soluții, PSD cere demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Acesta trebuie să plece, chiar dacă moțiunea simplă va fi sau nu adoptată. Dacă are onoare!”
Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">