02/12/2020

Cosmin Bozieru, candidatul Pro România la funcția de primar al Municipiului Târgoviște

Pro România Târgoviște, prin reprezentanții săi, a depus astăzi listele de candidați pentru Consiliul Local Municipal. Cosmin Bozieru, candidatul Pro România la functia de Primar al Municipiului Târgoviște a fost însoțit de senatorul Adrian Țuțuianu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița si echipa de aspiranți la Consiliul Local Municipal.
Fostul viceprimar, Cosmin Bozieru își dorește pentru mandatul său ca Municipiul Târgoviște să redevină centrul economic, social și cultural al Regiunii Sud Muntenia. Locuri de muncă, plan urbanistic complet digitalizat, dezvoltarea zonelor sociale vulnerabile, sunt doar câteva dintre obiectivele sale. Deși mare parte dintre candidații Pro nu au mai făcut politică, liderii formațiunii susțin că tocmai acest lucru poate fi elementul lipsă pentru a pune lucrurile în funcțiune -”Suntem partidul care promovează înnoirea în politica dâmbovițeană”.
Cosmin Bozieru, candidatul Pro România la funcția de primar al Municipiului Târgoviște:

Astăzi mi-am depus candidatura pentru o Târgoviște a viitorului care să redevină centrul economic, social și cultural al Regiunii Sud Muntenia. Propunem o strategie de dezvoltare nouă care să includă crearea unei zone metropolitane, inelul 2 de centură, plan urbanistic general complet digitalizat, proiectul de mobilitate urbană care să includă și reabilitarea Șanțului Cetății, Parking Center Târgoviște și dezvoltarea zonelor defavorizate, sunt priorități pe care ni le-am fixat împreună cu echipa mea de la PRO România.

Pentru că noi considerăm că avem nevoie de locuri de muncă înaintea locurilor de joacă, avem nevoie de o parcare modernă în centrul orașului înaintea panseluțelor din giratorii, avem nevoie de o Târgoviște metropolitană cu 200 000 de locuitori înaintea luminițelor din fântâni arteziene. Trebuie să terminăm cu această spoială de suprafață și să ne ocupăm cu adevărat de dezvoltarea acestui oraș. Sunt sigur că îmi voi atinge aceste obiective pentru că am alături de mine o echipă de profesioniști. Sigur că 80% dintre ei nu au mai făcut politică, dar sunt oameni care au performat în domeniile în care activează și mă bucur că au încredere în proiectul nostru și s-au alăturat demersului meu de a câștiga Primăria Municipiului Târgoviște.

Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc doamnei deputat Oana Vlăducă și domnului senator Adrian Țuțuianu pentru că au fost și sunt alături de noi. Pro România Târgoviște este o echipă puternică, solidă și determinată să fie revelația acestor alegeri!”

Senatorul Adrian Țuțuianu, candidat Pro România la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița:

Pro România este un partid de centru stânga, modern, european, o dovedim prin lista de candidați pe care am depus-o astăzi. Suntem partidul care promovează înnoirea în politica dâmbovițeană. Le aduc aminte târgoviștenilor că toate lucrurile bune care s-au întâmplat din 2015 și până astăzi, au legătura și cu munca mea la Consiliul Județean. Fără aportul meu și fără implicarea mea nu s-ar fi putut vorbi niciodată de dezoltarea urbanistică de la Unitatea Militară de la Gară, iar municipiul Târgoviște nu ar fi avut peste 30 de proiecte derulate prin PNDL, drumurile din Priseaca, lucrările de reabilitare de la Cinematograful Independența din Târgoviște…” Citește continuarea pe:

Adrian Țuțuianu: Am strâns peste 30 000 de semnături. Semnături adevărate, strânse din casă în casă, din poartă în poartă

Imagini de la conferința de presă:

Cosmin Bozieru: ”Viziune, nu doar dungi pe asfalt”, declară candidatul Pro România la Primăria Târgoviște

Cosmin Bozieru, Pro România – Vești bune pentru copiii cu nevoi medicale din Târgoviște

Fostul viceprimar, Cosmin Bozieru, a fost astăzi desemnat candidat la funcția de primar din partea Pro România

Proiecte pentru municipiul Târgoviște – Cosmin Bozieru, Pro România Dâmbovița

Distribuie acest articol Oficial Media
Share