Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cătălina Ponor: ”Nu mă vaccinez. Ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor”

Multipla campioană olimpică de la Atena, 2004, Cătălina Ponor declară că nu se vaccinează momentan pentru că nu are încredere în vaccin. Sportiva mai spune: ”cumva ni se inducea această frică de virus mai ales la televizor, apoi mi-am dat seama că este doar o gripă puțin mai agresivă”.

Cătălina Ponor Nu mă vaccinez

Un interviu realizat de Bogdan Ciutacu pentru Fanatik.ro.

Cătălina Ponor: „Ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor”

De ce a dispărut Cătălina Ponor din prim plan?

– Pentru că așa și-a dorit. Aveam nevoie de o pauză și de liniște. Nu sunt genul care să apar foarte mult și nu sunt ahtiată să mă văd la televizor sau în presă. Dau interviu doar atunci când cred că trebuie să dau și dacă am ceva de spus într-adevăr. Dacă vin cu ceva nou.

Ți-a fost greu să te adaptezi la viața „civilă”, de zi cu zi?

– A fost destul de greu… Dar, în același timp, vremea a trecut și eu am crescut, am văzut altfel lucrurile, nu a fost ușor. Ești într-un haos când ești în globul tău de cristal, e altceva când dai ochii cu realitatea, cu viața normală. Ai casa ta, facturi de plătit și atunci ești un pic speriată. Apoi începi și te gândești: „Ce fac eu cu viața mea?”. Eu am făcut un singur lucru și l-am făcut bine. Dar ce urmează? Mulți au această dilemă după ce se retrag.

Răzvan Constantinescu: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și NU MĂ VACCINEZ!

Cum ți-ai petrecut toată această perioadă de pandemie?

– Bineînțeles că atunci când a început nebunia asta cu pandemia eram și eu destul de speriată. Cumva ni se inducea… și ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor. Eram mult mai izolată decât acum și chiar îmi era frică să ies. Mi-a fost frică să îmi scot și cățelușa la plimbare! Acum, că am casă la curte e altceva. E mult mai relaxant. Apoi, am început să îmi dau seama că e doar o gripă puțin mai virală și mai agresivă, dar am purtat tot timpul mască.

„Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere”

O să te vaccinezi?

– Vrei să-ți spun ceva? Nu! (râde) Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare.

Despre sport și vaccin:

…Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi. O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat”. Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Noi am avut probleme mari de la un Nurofen… Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă… am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse.

Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

În continuarea interviului realizat de Bogdan Ciutacu:

  • Ce i-a propus Nadia Comăneci
  • Cum se antrena pe ascuns
  • Despre gimnastică și Jocurile Olimpice
  • „Bogdan m-a cerut chiar în fața altarului, la Mânăstirea Neamț. L-am întrebat dacă e pe bune..”
  • Care sunt pasiunile Cătălinei Ponor

DESPRE AUTOR: BOGDAN CIUTACU Bogdan Ciutacu este redactor pe zona de Sport la Fanatik. A debutat la Eu Sunt 12, iar apoi a fost implicat în mai multe proiecte pentru Heineken, printre care EURO 2020 și Champions League.

Articolul integral aici!Urmariti-ne pe OficialMediaChannel


Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva? ?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share