Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt este în comă dupa ce s-a vaccinat anti Covid

Un asistent medical de la Spitalul Judetean Neamt este in stare grava, dupa ce s-a vaccinat anti Covid. Cazul nu a fost facut public pana acum, informează TVMNeamț în exclusivitate.

Potrivit unor informatii obtinute pe surse de tvmneamt.ro, barbatul in varsta de 64 de ani, s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar pe 17 ianuarie a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Ulterior, pe fondul si al altor probleme de sanatate, starea lui s-a agravat. El a fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde este internat si acum. Cadre medicale din Spitalul Judetean Neamt, spun ca starea barbatului este destul de grava, fiind in coma, transmite Ionuț Corfu de la TVMneamt.

De la Spitalul Judetean Neamt nu am putut obtine un punct de vedere oficial. Noul director nu comunica decat cu presa agreata, iar numarul de telefon al purtatorului de cuvant nu este afisat pe site-ul spitalului, mai afirmă sursa citată.

Vom reveni cu amănunte.

Reamintim informațiile publicate în cursul dimineții privind cazul de reacție adversă gravă în urma vaccinului de la Vâlcea.

Tânără doctoriță din Vâlcea – paralizie facială temporară și inconștiență după vaccinul anti-Covid. Autoritățile mai investighează alte 13 reacții adverse grave. Două cazuri de decese sunt cunoscute până acum

În cursul acestei săptămâni, la rapelul pentru vaccin anti-Covid-19, un medic din Vâlcea a prezentat o reacție adversă îngrijorătoare: paralizie facială temporară și inconștiență, potrivit arenavalcea.ro.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Județean Vâlcea, doctorița care s-a confruntat cu aceste efecte adverse este medic ORL și nu figurează cu probleme de sănătate, transmite Doctorul Zilei. Este vorba de o doctoriță tânără, scrie Arena, ceea ce face ca îngrijorarea colegilor ei să sporească cu privire la siguranța vaccinurilor anti-Covid.

Deși și-a revenit destul de repede după efectele resimțite la rapel, medicul s-a prezentat de urgență la o unitate spitalicească privată în vederea unor investigații suplimentare.

În momentul de față, se așteaptă un comunicat oficial din partea conducerii Spitalului Județean Vâlcea și DSP.

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), în acest moment 13 reacții adverse sunt în curs de investigare, ceea ce înseamnă că sunt mai grave decât cele semnalate în mod obișnuit, respectiv febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie.

Până acum s-au înregistrat un deces oficial și unul neoficial imediat după administrarea vaccinurilor: asistentul medical de la Mangalia, de 49 de ani, și cazul doamnei de 73 de ani din Bacău. Dar cazurile ar putea fi mai multe.

După cum am relatat în exclusivitate în presa română ActiveNews a descoperit SUTE DE DECESE în urma VACCINURILOR anti-Covid, în documentele oficiale ale UE și SUA. Peste 173 de morți în Europa și peste 317 în America. 16.479 de cazuri cu reacții adverse la Vaccinul Pfizer în UE. Majoritatea femei.

În cadrul acestui articol, prezentam și un semnal al avocatului Gheorghe Piperea:

„Sunt mulți comentatori (cel puțin 5, după numărătoarea mea) care au declarat, cu nume și prenume, că au decese în familie consecutive vaccinării. Cazurile ar trebuie făcute publice imediat. Ar trebui, de asemenea, făcute urgent plângeri penale pentru malpraxis și procese de daune pentru efectele adverse ale vaccinului. Altfel, vor fi și alte nenorociri. Autoritățile ar trebui să suspende de urgență vaccinarea persoanelor în vârstă sau suferinde, cu boli cronice.”, a afirmat avocatul pe pagina sa de Facebook.

„Bunica mea a decedat duminica in urma acestui agent biologic experimental (asa numit „vaccinul anti-Covid”), care i-a fost administrat acum doua zile. Bineinteles ca vor spune ca e o coincidenta, ca nu are nicio legatura cu leacul minune. Sunt convinsa ca sunt mult mai multe cazuri de acest gen, dar acestea nu merita sã fie mediatizate.”, a scris o comentatoare care a revenit apoi pentru a adăuga: „Ideea e ca desi avea anumite probleme de sanatate, a trait cu ele ani de zile si nu cred ca e o coincidenta ca s-a stins la cateva zile dupa „vaccin”.”

„Tatăl meu a fost vaccinat în data de 15 ianuarie 2021, vineri după masa, sâmbătă după masa a făcut accident vascular cerebral, a paralizat partea dreaptă, seara a intrat în comă și duminică dimineața la ora 6 a decedat.”, a scris alt comentator. Sigur, se va spune că aveau comorbidități și că este o coincidență. La Vâlcea tot coincidență?

sursa: activenews.ro

Citește și:

CEDO INTERZICE statelor membre să facă obligatorie vaccinarea împotriva coronavirusului

Mihai Budeanu, 3 Sud-Est: Ivermectina mi-a salvat viața! Mi s-au dat doar 5% șanse de supraviețuire

Detalii cutremurătoare: A fost asasinat agentul FBI care investiga crimele împotriva copiilor

Regio-POR în Regiunea Vest: o clădire simbol a Timișoarei, Domul Romano-Catolic din Piața Unirii, se află în plin proces de reabilitare.

Îți este dor de o vacanță, dar te sperie încă pandemia? Iată cum poți călători în siguranță

Indiferent dacă sunt recunoscuți sau nu ca atare, profesorii sunt eroi din linia întâi

Planul malefic. Lumea crede că este ceva temporar. Nu, nu este.

Comandant de poliție: ”această militarizare excesivă a “problemei covid” dăunează grav…”

Trei aspecte de avut in vedere daca vrei sa deschizi un magazin fizic in 2021

Țara lui Nero – Mania incendiilor sau de ce trebuie să moară oameni

După ce Slovacia a aprobat IVERMECTINA, medicii români s-au sucit, e bun și pentru noi!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin