Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dr. Adrian Cacovean: Să se filmeze la UPU, să vedem dacă ne oamoară sau ne salvează rudele

Dr. Adrian Cacovean ridică o problematică a filmării acțiunilor medicale, care are logică. Se explică ceea ce afirmă medicul: ”să vedem și noi pandemia și câți morți sunt reali sau din protocolul greșit.” Filmarea ar fi adecvată, ca practică egală, așa cum se procedează la filmarea vaccinării.

Dr. Adrian Cacovean

Pentru că în ultima vreme propaganda vaccinării a luat proporții și pentru că se aplică dubla măsură când știm cu toții de câte boli se moare în țară, sigur că foarte multe persoane și-au pus întrebarea ”de ce este nevoie să mă convingă, să mă împingă la un act medical”. 

Care este opinia dumneavoastră după un an de restricții

View Results

Loading ... Loading ...

Oferiti acest sondaj prietenilor pentru a afla cât mai multe păreri. Copy link.

”Vaccinarea este o activitate care se face totusi individual si nici un neavenit nu poate impune unui medic sa faca acte medicale de tip Mengele. Cine vrea vaccinare obligatorie sa se faca medic si sa infiinteze unitati medicale naziste, sa inscauneze un Hitler si apoi are mana libera.” declară Dr. Adrian Cacovean

Cacovean: ”Parafa mea medicală nu este la îndemâna nebunilor!”

De asemenea. și Dr. Adina Alberts avertizează într-un articol publicat de redacția noastră: ”Medicina este pentru OAMENI. Că asistăm la un experiment mondial … Nu cred că mai e o noutate pentru nimeni. Poate unii vor să fie voluntari și își asumă riscurile. Lucru lăudabil de altfel. Dar poate unii nu doresc să își asume niciun risc. Este dreptul lor să fie informați.” Numărul medicilor care nu au făcut ”pactul cu diavolul” este din ce în ce mai mare.

Citește și: Alexandru Rafila: Măștile NU se poartă pe stradă! | Oficial Media

Astfel, dr. Adrian Cacovean, pe bună dreptate, cere imperios: ”Pozăm vaccinarea, să pozăm și să filmăm și reanimarea. Ia să filmăm ce se întâmplă în reanimare, la UPU, pe salvare!” În realitate nu se întâmplă așa. Nu numai că nu se filmează dar nici măcar nu ai voie să îți vezi aparținătorii, rudele. Dacă ai noroc să se întoarcă îi mai vezi, dacă nu, ți se dau înapoi în saci sigilați. Sigur că nu există niciun raționament pentru astfel de măsuri. Doar dacă se ascunde ceva foarte grav.

Dr. Adrian Cacovean: Să se filmeze la UPU, să vedem dacă ne oamoară sau ne salvează rudele

Medicul postează pe pagina sa de facebook: ”Dacă nu este filmat totul și nu se pune online, este crimă! Pozăm vaccinarea, să pozăm și filmăm și reanimarea! Ia să filmăm ce se întâmplă în reanimare, la UPU, pe salvare! Să vedem și noi pandemia și câți morți sunt reali sau din protocolul greșit! Fiecare salvare să aibe camere de filmat tot ce fac angajații din banul de sănătate al nostru!

La fel toate reanimările, secțiile UPU, mașinile de Poliție, să vedem de ce dau cu sirena și ce urgență au! Și de ce ne stresează că ei ne omoară rudele duse la UPU și dacă le salvează să vedem și noi! Să vedem imaginea din mașina polițistului care dă cu girofarul și sirena sau crăncănitul mașinii lui de ce face asta, are cu adevărat caz sau o face de idiot nebun cu ordin să ne terorizeze?”

Ultima oră: Doctor Mihaela Secară: Nu protejăm pe nimeni dacă ne vaccinăm pentru că și vaccinații fac boala și o transmit

Din fericire lumea de astăzi este mult mai receptivă, oamenii sunt atenți la semenii lor. Sperăm să nu mai asistăm niciodată la atrocitățile trăite de Petre Țuțea: ”Nu pot să povestesc tot ce-am suferit pentru că nu pot să ofensez poporul român spunându-i că în mijlocul lui s-au petrecut asemenea monstruozităţi”

Dr. Adrian Cacovean este medic primar chirurgie cardiovasculară

LOCUL ACTUAL DE MUNCĂ: Bucuresti: BIO TERRA MED si Centrul Medical Focus; Ramnicu Valcea: Centrul Medical Sanmed si Centrul Medical Straubing
STUDII: UMF “Iuliu Haţieganu”, Facultatea de Medicină Generală, specialitatea medicină generală. Promoţia 1992.
PROFESIA DE BAZĂ: chirurgie cardiovasculară.

TITLURI ŞTIINŢIFICE SAU DIDACTICE OBŢINUTE:
1. Preparator la Catedra de anatomie a UMF “Iuliu Haţieganu”, Cluj Napoca, în perioada februarie 1990-ianuarie 1992 (ultimii trei ani de studenţie).
2. Doctor în ştiinţele medicale, prin teza de doctorat cu titlul ”Tratamentul mediastinitelor postoperatorii în chirurgia cardiacă”, conducătorul tezei de doctorat fiind Prof.Univ.Dr.Doc.H.C. Ioan Pop De Popa, susţinută în data de 21 noiembrie, 2005.

Lucrări elaborate, brevete de invenție, peste 5000 de intervenții chirurgicale… vezi aici torul despre Adrian Cacovean.

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share