Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Germania: Ministerul de Interne a influențat oamenii de știință pentru manipularea populației. Mai mult decât se știa, 93 de pagini secrete

Ziarul german de duminică WELT AM SONNTAG arată că în prima fază severă a pandemiei, Home Office condus de Horst Seehofer a interferat cu cercetătorii. Acesta din urmă a oferit rezultate aranjate să dramatizeze un „raport secret” din partea ministerului.

Ministerul de Interne a influențat oamenii de știință
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.

Citește și: Alexandru Rafila: Măștile NU se poartă pe stradă! | Oficial Media

Ziarul nostru a publicat cele 93 de pagini secrete de analiză covid:

Periculozitatea lui Covid-19 a fost supraestimată: probabil ca pericolul pe care il reprezinta noul virus nu a depășit in nici un moment nivelul normal. Oamenii care mor din Corona sunt, în esență, cei care vor muri statistic anul acesta, deoarece au ajuns la sfârșitul vieții și trupurile lor slăbite nu mai pot face față la niciun stres aleatoriu zilnic (inclusiv cei aproximativ 150 de viruși care circulă în prezent).


Manipularea așa-zisei ”pandemii”

Un  neamţ cu conştiinţă, funcţionar chiar în cadrul acelei unităţi, Stephen Kohn a decis că sunt de ajuns crimele de până acum, că ele trebuie să înceteze de îndată şi că populaţia trebuie să ştie adevărul. Aşa că a predat spre publicare raportul cu pricina, în 9 mai, revistei liberal-conservatoare Tichys Einblick unul dintre cele mai populare produse de presă alternativă din Germania, se arată în articolul 93 de pagini secrete…

Ministerul Federal de Interne a angajat oameni de știință din mai multe institute de cercetare și universități în scopuri politice în timpul primului val al pandemiei Covid-19, în martie 2020. A instruit cercetătorii de la Institutul Robert Koch și alte instituții să creeze un model de calcul pe baza căreia Ministerul de Interne, Horst Seehofer (CSU), a dorit să justifice măsurile corona severe.

Ministerul de Interne a influențat oamenii de știință

Acest lucru reiese din mai mult de 200 de pagini de corespondență internă între „cabinetul operațional” al Home Office și cercetători, pe care WELT AM SONNTAG a primit-o. Un grup de avocați s-a luptat timp de câteva luni pentru a obține aceste e-mailuri într-o dispută cu Institutul Robert Koch.

Într-un schimb de e-mail, ministrul de interne Markus Kerber a cerut cercetătorilor contactați să elaboreze un model pe baza căruia să poată fi luate în considerare „măsuri preventive și represive”.

Citește sursa principală: 93 de pagini secrete privind manipularea așa-zisei ”pandemii”

Potrivit corespondenței, oamenii de știință au lucrat îndeaproape cu ministerul în doar patru zile pentru a dezvolta conținutul unui raport care fusese „declarat secret”, care a fost distribuit prin diferite mijloace de informare în zilele următoare.

Un „scenariu cel mai rău caz” a fost calculat că peste un milion de oameni din Germania ar putea muri de coronavirus dacă viața socială ar continua ca înainte de pandemie.

Ultima oră: Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

În timpul crizei din Corona, statul s-a dovedit a fi unul dintre cei mai mari producatori de stiri false.

Raportul se concentrează asupra „consecințelor multiple și grave ale măsurilor Corona” și avertizează că acestea sunt „grave”: mai mulți oameni mor din cauza măsurilor Corona impuse de stat decât sunt uciși de virus.

Sistemul german de sănătate axat pe Corona a amânat şi amână operațiile de salvare și întârzie sau reduce tratamentul pentru pacienții din afara Corona. Numai în domeniul cancerului sunt peste 52.000 de operaţii amânate cu consecinţe fatale în multe cazuri.

Citește și: https://oficialmedia.com/93-de-pagini-secrete-privind-manipularea-asa-zisei-pandemii/

Sursa informaţiilor:

https://www.strategic-culture.org/news/2020/05/29/german-official-leaks-report-denouncing-corona-as-global-false-alarm/
https://www.ichbinanderermeinung.de/Dokument93.pdf
https://www.tichyseinblick.de/daili-es-sentials/exklusiv-auf-te-ein-vorwurf-koennte-lauten-der-staat-hat-sich-in-der-coronakrise-als-einer-der-groessten-fake-news-produzenten-erwiesen/
https://www.spiegel.de/international/germany/berlin-fears-populists-will-exploit-protest-movement-a-3a4702b8-6701-401d-b712-6d3e19453a56

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share