Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Virusologul șef al Belgiei spune că trebuie folosite fraze șocante, acorduri cu presa și reclame. Trebuie instrumentalizată frica pentru a controla populația

Virusologul informează că a folosit uneori fraze șocante: „Vor fi 7 decese pe zi în timpul vârfului epidemiei”, de exemplu. Asta se întâmplă în fiecare an, chiar și atunci când nu există o epidemie. Însă un anunț de acest tip, preluat de presă, trezește atenția populației, care astfel realizează pericolul.

instrumentalizată frica pentru a controla populația

Instrumentalizați Frica

„Încă din primele zile, trebuie să începi să comunici cu presa, cu populația. Trebuie să ai un acord cu ei. Le spui totul. Dacă sună, răspunzi”, explică el. „Dacă faci asta, nu vor căuta voci alternative”, adaugă virologul. El crede chiar că se pot crea legături cu mass-media și astfel opinia publică poate fi influențată: „Poți să le ceri favoruri în schimb. Îi folosești pentru a transmite gratuit o reclamă publicitară, de exemplu”. declară Marc Van Ranst.

Ultima oră: CEHIA a votat împotriva extinderii stării de urgență

Tribunal OLANDA: Interdicția de circulație pe timp de noapte nu a avut o bază legală

El raportează chiar că a participat la primele înmormântări ale celor care au murit de gripă mexicană în Belgia, pentru a întări mesajul. Marc Van Ranst a prezentat la conferința din 2019 câteva stratageme pentru care le-a folosit în 2009 pentru a influența populația.

Totul este propagandă

În ceea ce privește vaccinarea, el a exploatat și faptul că unele cluburi profesioniste de fotbal din țară, împotriva tuturor sfaturilor, doreau ca jucătorii lor să fie vaccinați cu prioritate. La acea vreme, Marc Van Ranst și-a arătat supărarea în mass-media și a insistat pe această temă. Voia ca belgienii să-și pună întrebări despre „dorinta de a se vaccina”, deoarece oamenii celebri se luptă pentru a fi primii vaccinați.

Răzvan Constantinescu: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și NU MĂ VACCINEZ!

Lansat în urmă cu aproximativ două săptămâni, documentarul jurnalistului-regizor Bernard Crutzen Acesta nu este un complot a fost vizionat de peste 500.000 de ori. I se pot aduce reproșuri, dar documentarul are meritul de a ridica câteva probleme interesante. Printre altele, aduce din nou în primplan un videoclip care circulă deja de luni de zile, în care virusologul șef al Belgiei, Marc Van Ranst, vorbește despre gestionarea pandemiilor. Și modul de a gestiona comunicarea…

Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva? ?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

Ultima oră: CEHIA a votat împotriva extinderii stării de urgență

Răzvan Constantinescu: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și NU MĂ VACCINEZ!

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">