Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Ies la iveală posibilitățile ca pacienții să fi fost uciși în spitalele groazei – 20 într-o zi, 47 in alte trei zile – omor sau întâmplare

Păi să fie întâmplare în același schimb, în același spital, mai ales că există și o convorbire dintre asistenta si directorul medical!? Știm că în perioada 2020-2022 era ordin în protocoale, dar în 2023 și 2024 cine a mai comandat uciderea pacienților? Ori unii medici au rămas criminali precum spunea Andronic la RomaniaTv, la fel ca Menghele.

Ies la iveală posibilitățile ca pacienții să fi fost uciși în spitalele groazei
FOTOCREDIT: OBSERVATOR NEWS

Spitalele Groazei: O asistentă a rupt tăcerea. ”Mi s-a spus că oricine era trimis acolo, ieşea numai într-un sac de plastic.”

Cazul Chyntiei Lungu este unul cutremurător. În josul paginii aveți conversațiile de pe whatsapp dinainte de a fi ucisă. Click aici!

Sistemul medical un pericol de moarte? Sau cazuri izolate de medici psihopați?

Aproape 3 ani de zile ne-ați pus la zid când vă spuneam că vi se omoară frații, părinții și toți cei dragi, în spitale. Cei care au preluat mesajul nostru și care nu au mers la ATI trăiesc și azi, ceilalți nu. Ceilalți au fost băgați în saci închiși ermetic, fără posibilitatea unei autopsii, fără ca cineva să afle că au fost omorâți. Nu trebuia să se știe că au loc crime cu premeditare în spitale.

Multe dezvăluiri vor fi făcute în anii ce vor urma despre crimele din spitalele groazei/ Să vă atașez dragi cititori doar câteva din articolele noastre de la acea vreme. Dacă mai vreți căutați și veți găsi singuri sute de articole. Cei care au crezut în noi astăzi sunt în viață.

Spitalele Groazei- o serie de articole Oficial Media

Un cadru medical spune adevărul: ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI

Mărturia unui pacient din Cluj: ”Legați de pat, intubați și omorâți. Mi s-a spus să tac, ca să ies viu din spital”

Spitalele groazei! La Neamț pacienții strigă după ajutor: “Ne omoară cu zile”

În discuțiile dintre asistenta de la Spitalul Pantelimon și directorul medical, asistenta a declarat că medicii au redus doza de noradrenalină pentru pacienți, ceea ce ar fi dus la decesul acestora. Asistenta a susținut că a fost instruită să administreze doze mai mici conform comenzilor verbale ale medicilor și a fost îngrijorată că va fi făcută responsabilă pentru aceste acțiuni dacă situația va fi investigată​ (Europa FM)

Directorul de îngrijiri medicale a fost surprins de aceste afirmații și a subliniat importanța respectării dozelor prescrise oficial în documentele medicale. Asistenta a menționat că nu a acoperit nicio informație și a insistat că a respectat instrucțiunile medicilor, chiar dacă nu erau întotdeauna documentate corespunzător​ (Antena 3 CNN)​.

Pacienți omorâți cu zile – Genocidul din unele spitale

În acest caz, s-a deschis o anchetă penală și Ministerul Sănătății a trimis Corpul de Control pentru a investiga situația​ (Libertatea)

Cei 20 de pacienți de la Spitalul Clinic de Urgență “Sfântul Pantelimon” din București au decedat într-o perioadă scurtă de timp, între 4 și 7 aprilie 2024. Decesele sunt atribuite administrării incorecte a unui medicament în secția de Terapie Intensivă (ATI). Se pare că doza de noradrenalină administrată pacienților a fost redusă, ceea ce ar fi putut cauza decesul acestora​ (Libertatea)

​​Ies la iveală posibilitățile ca pacienții să fi fost uciși în spitalele groazei

Pentru toate articolele publicate s-au folosit surse credibile, declarații ale aparținătorilor, printscreen-uri de pe conversatii, trusturi de presă citate.

Spitalele Groazei: Strigătele de salvare ale unei fete. Nu a mai ieșit vie din Spitalele groazei

Spitalele Groazei. Acuzații extrem de grave: „Omoară oamenii pe capete, așa au ordin, să îi lase să moară în chinuri”

Spitalele groazei: I-au găurit genunchii cu bormaşina pe viu. Tortura prin care a trecut Daniel Jurje până și-a dat ultima suflare

Spitalele Groazei: ”Exact ca într-un lagăr de exterminare a fost. Am încercat de două ori să evadez”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share