Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mărturia unui pacient din Cluj: ”Legați de pat, intubați și omorâți. Mi s-a spus să tac, ca să ies viu din spital”

Continuă seria de mărturii cutremurătoare din spitalele groazei, de data aceasta din Cluj. Pacientul spune că și-a văzut colegii de suferință legați de pat, intubați, deși nu era necesar și desigur, așa cum ne-au obișnuit medicii ”ne eroi”, uciși de un sistem care s-a transformat în criminal peste noapte.
Guvernul sfidează cu un cinism greu de imaginat toată revolta din stradă care durează de peste o săptămână, ca și cum noi, poporul, nici măcar nu am exista. Dacă până acum ați mai crezut în scenariile lor, este timpul, dragi concetățeni, să vă puneți singuri cele mai logice și elementare întrebări și dacă începeți să vedeți adevărul, este vremea să acționați ca atare. Fiți voi cei care vă alegeți viața și cum să trăiți ca oameni liberi, apărați-vă drepturile și libertățile, altfel totul o să vi se ia de sub nas, cu aceeași ignoranță și nepăsare de până acum.
Redăm mărturia găsită pe facebook. Una din sutele pe care le vedem cu toții zilnic.
MĂRTURIA UNUI PACIENT DIN CLUJ
”Sunt de cateva zile internat la Spitalul Clujana, din data de vineri seara, 26 martie 2021. Am fost pe doua sectii ATI una la etaj 4 si alta, unde sunt acum la etaj 2.
Au murit pacienti, am vazut pacienti legati de pat, am vazut pacienti care desi respirau, i-au intubat si au fost omorati. Si acum imi vine in minte o femeie in varsta peste 65 ani de langa geam care era legata de maini si picioare si abia mai respira biata femeie.
Am incercat sa fac ceva, sa protestez … dar abia respiram si eu. A venit o asistenta trimisa de cineva si mi-a spus … sa stau linistit, sa nu ma implic, sa fiu cuminte ca sa ies in viata din spital.
Aici pe aceasta sectie de ATI de la et. 2 e mai lejer, nu se intubeaza pacientii si e un fel de ATI 2 – deși pacientii sunt omorati sau cum zicea o asistenta, li s-au terminat zilele.
Nu poti obtine informatii de genul, cati pacienti au decedat, cati pacienti intubati au decedat, cine a fost medicul care s-a ocupat de persoana intubata si decedata.
Ce am observat, ca trec cel putin 3 medici pe foaia de observatie, ca sa nu fie un medic singur, sa se protejeze, sa minta, sa se scoata ca de fapt pacientul nu a rezistat …
Personal, din ce am vazut, pot sa spun ca multi pacienti nu trebuie intubati … si mai ales nu trebuie ucisi si omorati.”
Text: Ovidiu Marian
Sursa: pagina de facebook Mișcarea România Liberă

Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share