Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

MERKEL: Pandemia nu se va încheia până când nu vor fi vaccinaţi toţi oamenii din lume!

Este posibil ca Germania şi alte ţări bogate să fie nevoite să ofere o parte din propriul lor stoc de vaccinuri ţărilor în curs de dezvoltare, în plus faţă de bani, deoarece doar vaccinarea în întreaga lume va pune capăt pandemiei virusului Wuhan, a declarat vineri cancelarul Angela Merkel, scrie epochtimes-romania.com.

Vorbind după o conferinţă video a liderilor grupului G7 al marilor economii dezvoltate, Merkel a spus că nu au discutat procente specifice ale stocurilor de vaccinuri care ar trebui să fie cedate ţărilor mai sărace.

Dar aceasta le-a spus jurnaliştilor: „În intervenţia mea am subliniat că pandemia nu se va încheia până când nu vor fi vaccinaţi toţi oamenii din lume”.

Merkel a declarat că Joe Biden a consolidat deja cooperarea internaţională: „Schimbarea de guvern în Statele Unite ale Americii, în special, a consolidat multilateralismul”, a spus ea.

Trecând la diplomaţie, în legătură cu acordul nuclear al Iranului din 2015, Merkel a spus: „Voi încerca cel puţin să aduc un nou impuls în negocieri … acum trebuie să ne asigurăm că nu apare o problemă cu privire la cine face primul pas”.

Citește și: Dezvăluiri șoc: Legal nu există decese DE covid. Cel mai mare criminalist român numește pandemia ”o înțelegere între oameni particulari”. ”Pe profesorul Butoi nu-l poți prosti. Punct.”

Ministrul iranian de Externe a declarat vineri, mai devreme, că va „inversa imediat” evoluţia programului său nuclear odată cu ridicarea sancţiunilor SUA, reacţionând cu răceală la oferta iniţială a Washingtonului de a relansa discuţiile cu Teheran în vederea restabilirii acordului nuclear din 2015 sub moderare europeană.

Cancelarul german Angela Merkel a declarat că depășirea crizei coronavirusului și dezvoltarea planurilor de redresare a economiei mondiale post-pandemice au fost cele mai importante două subiecte la summit-ul G7 care a avut loc la Berlin, vineri, 19 februarie 2021.

Merkel a declarat: „Mi-am exprimat clar poziția că pandemia este învinsă numai atunci când fiecare persoană este vaccinată. Pentru că am văzut prin mutații că, atâta timp cât virusul apare în masă, acesta va muta și atunci aceasta va duce la posibilitatea că eficacitatea vaccinului va fi redusă. ”

Ea a comentat, de asemenea, ce va urma după pandemie, “trebuie să organizăm o renaștere economică după pandemie. Asta înseamnă că trebuie să facem lucrurile mai bine, ceea ce este mai durabil. Deoarece este vorba despre găsirea de răspunsuri nu numai despre pandemie, care poate fi văzut ca un dezastru natural, dar și pentru schimbările climatice. “

SUA și Germania au promis miliarde către instalația COVAX, care este văzută de lideri ca fiind importantă în sprijinirea eforturilor mondiale de vaccinare.

 Angela Merkel, cancelarul german: „A fost un schimb foarte constructiv, deoarece am discutat despre problemele care sunt foarte importante pentru noi toți, concentrându-ne pe lupta împotriva pandemiei, redresarea economiei globale, angajamentul nostru în Africa, dar, de asemenea, pentru că trei noi colegi au luat parte la acest summit al G7, primul ministru japonez, președintele american Joe Biden și Mario Draghi, noul prim-ministru italian “.

Angela Merkel, cancelarul german : „În special prin schimbarea guvernului în Statele Unite ale Americii multilateralismul a fost consolidat după cum au arătat primele decizii ale guvernului Biden, revenirea la acordul climatic de la Paris, revenirea Organizației Mondiale a Sănătății. Și astăzi s-a arătat și în timp ce Statele Unite ale Americii au introdus 2 miliarde în inițiativa COVAX, care întărește în mod firesc angajamentul G7. Sunt foarte fericit că Germania a putut, de asemenea, să anunțe încă 1,5 miliarde de euro. ”

Angela Merkel: “Am vorbit despre combaterea pandemiei și mi-am precizat poziția că pandemia este învinsă numai atunci când fiecare persoană este vaccinată. Pentru că am văzut prin mutații, atât timp cât virusul apare în masă, va muta, iar apoi asta duce la posibilitatea ca eficacitatea vaccinului să fie redusă și vreau să previn acest lucru. ”

Angela Merkel, cancelarul german: “De aceea este important pentru noi să primim foarte repede vaccinuri pentru COVAX sau să ne aducem propria contribuție la oferirea unor vaccinuri care ne-au fost deja promise. Dar mai sus totul este despre faptul că COVAX poate face contracte facilitate de Gavi. Este bine să vedem că BioNTech, precum și alți producători de vaccinuri au reușit să încheie contracte cu COVAX. Uniunea Europeană va avea, în acest sens, un sprijin deosebit pentru vaccinurile din Africa. , așa cum a spus președintele francez. “

Angela Merkel, cancelarul german: “Alte lucruri pe care le-am discutat au fost că trebuie să organizăm o renaștere economică după pandemie. Asta înseamnă că trebuie să facem lucrurile mai bine, mai durabil. Deoarece este vorba de a găsi răspunsuri, nu doar despre pandemie, care poate fi văzută ca un dezastru natural, dar și pentru schimbările climatice. “

Angela Merkel, cancelarul german: „Este clar că multilateralismul va deveni o șansă de a deveni mai puternic prin intermediul statelor G7 și sunt foarte fericită, dar sunt, de asemenea, profund convinsă de faptul că suntem cu toții dependenți unul de celălalt în întreaga lume, după cum a arătat pandemia. ” 

Citește și:

Ciprian Prisăcaru: Ați sufocat destul fotbalul, permiteți reluarea activității sportive pe stadioane! 

Diana Șoșoacă a descins în Valea Jiului: Senatoarea cheamă la proteste masive de stradă împotriva ‘ASASINILOR de la putere’

Cristian Tudor Popescu: Domnul Cîțu poate fi cel mai important premier din istoria post-decembristă a României. Dacă face ceea ce a spus că are de gând să facă, asta va fi

Care este orașul imun la coronavirus. Studiul efectuat a dovedit o imunitate de lungă durată

Bill Gates: Experiment pe 23.000 de fetițe, copiii din minele din Africa și copiii de la Microsoft. Să cunoaștem al doilea finanțator al OMS

Dispar salariile de mii de euro din sistemul bugetar. Ce instituții publice sunt vizate

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Mucii de Wuhan de la presupunerea rezonabilă la cauza coincidentă. Test de inteligență pentru idioți

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share