Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Diana Șoșoacă a descins în Valea Jiului: Senatoarea cheamă la proteste masive de stradă împotriva ‘ASASINILOR de la putere’

Diana Șoșoacă, senatoarea exclusă din AUR, a ajuns, în urmă cu câteva minute, în Valea Jiului, între minerii care protestează față de condițiile de muncă și pentru că nu și-au mai primit salariile și bonurile de masă.

Șoșoacă a cerut proteste masive de stradă împotriva ”asasinilor economici de la putere”.

”Dacă lume știe legea, voi intra, dacă nu, nu. Nu îmi trebuie aprobare. Uita-ți-vă în ce hal i-au adus. Toată lumea își bate joc. Eu am venit cu soluții, nu ca asasinii de la putere. Cei de la putere sunt asasini economici. În Germania, minerii au 4-5.000 de euro pe lună, noi de batem joc de ei cu 500 de euro pe lună. E obligația noastră de parlamentari să fim aici, să coborâm în subteran.

România trebuie să se înțeleagă că dacă nu se iese în stradă, să îi dea jos de acolo, nu se poate. Cu ce trăiesc oamenii ăștia? ”, a spus Diana Șoșoacă.

Citește și: Prefectul hunedoren către mineri: executivul va lua cele mai bune soluții pentru rezolvarea situației

La această oră, Șoșoacă ține un discurs în uralele și aplauzele a câtorva sute de mineri.

”Minerii și Valea și-au pierdut răbdarea!”, scandează minerii.

”Avem un guvern de orientare fascistă. Fasciștii sunt la putere în România”, a spus, de la microfon, Șoșoacă, iar minerii au scandat ”Demisia!”. ”Nu o să vedeți demisia, nu demisionează ei!”, a răspuns senatoarea.

Nici turcii, nici tătarii nu ne-au prăduit cum ne-au prăduit politicienii. Nu în pușcării ar trebui să sfârșească, ci la canal”, a strigat Șoșoacă. (sursa: stiripesurse)

„Nu au renunțat să susțină minerii – primarul Lucian Resmeriță, senatorul Cristian Resmeriță, soțiile și copiii minerilor blocați în subteran. Din păcate, șase dintre mineri au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la spital. S-au ajutat între  ei, unul a cumpărat șosete pentru ortaci săi, s-a dus mâncare și apă oferită de primarul lupenean, iar 100 de porți de hrană donată de o persoană fizică din Vulcan au ajuns și ele la mineri. În schimb, pentru minerii din Vulcan veniți să-și susțină colegii,  nu a oferit nimeni un  pahar de apă, un corn sau o cafea.

Citește continuarea pe https://oficialmedia.com/exploziv-pacea-sociala-se-degradeaza-in-valea-jiului/

(Minutul 5:00)

https://www.facebook.com/watch/?ref=search&v=467743097937627&external_log_id=4582bc34-14a7-4944-88dc-fc3de7d44a4f&q=diana%20sosoaca

 

 

https://www.facebook.com/158580197536347/videos/433218594556406

Citește și:

Nou record de turiști la Castelul Corvinilor din Hunedoara

Dacă se scot voucherele de vacanță aproximativ 2 miliarde de euro pleacă din România în străinătate

Guvernul Cîțu a decis să elimine voucherele de vacanță în 2021

Termocentrala Mintia în atenția Consiliului Județean Hunedoara

Munții Vâlcan și STRAJA au devenit RAIUL iubitorilor sporturilor de iarnă

Care este orașul imun la coronavirus. Studiul efectuat a dovedit o imunitate de lungă durată

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share