Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Asistentul de la UPU Piatra Neamt care a fost vaccinat desi avea simptome de infectare cu Sars Cov2, a murit in aceasta seara la un spital din Cluj Napoca, anunta surse din Spitalul Judetean Neamt.

Leca Gheorghe (64 de ani) s-a vaccinat anti Covid pe 5 ianuarie, iar la momentul vaccinarii, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare du Sars Cov2. Desi a mentionat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat unda verde pentru imunizare, punand tusea pe seama unei infectii respiratorii de sezon.

Pe 17 ianuarie, deci la 12 zile dupa vaccin, L.G. a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sanatate s-a agravat. A fost transferat la un spital din Cluj Napoca, unde in aceasta seara, 17 februarie, a decedat, plamanii fiindu-i foarte grav afectati.

Vestea a fost confirmată de o apropiată a asistentului, pe o rețea socială.

”A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o ființă atât de dragă nouă și un coleg minunat a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele sunt alături de familia indurerată. Dumnezeu sa-l ierte și să-l odihnească în pace!”. 

„Am pierdurt un coleg și un om deosebit. Îl cunosc de când am intrat în profesie, mi-a fost mentor, când era asistent șef la secția Boli Infecțioase. În UPU a venit din anul 2016 și în toți acești ani nu a avut o zi de concediu de boală, nu s-a plâns niciodată că ar avea probleme de sănătate. Urma să se pensioneze”, a declarat Gabriela Chitoșca, asistenta șefă a UPU Piatra-Neamț, pentru mesagerulneamt.ro.

sursa: http://tvmneamt.ro/


Citește și:
Donează pentru libertatea de exprimare, pentru lupta împotriva totalitarismului. Nu mai este timp!

Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

Decizie de urgență! Autoritățile au oprit rapelul Pfizer după ce 46 de rezidenți ai unui azil din Spania au decedat după vaccinare

Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

Virusologul șef al Belgiei spune că trebuie folosite fraze șocante, acorduri cu presa și reclame. Trebuie instrumentalizată frica pentru a controla populația

Ultima oră: CEHIA a votat împotriva extinderii stării de urgență

În totalitarism libertatea de exprimare este cea dintâi libertate controlată de autorităţi. Tu susții libertatea de exprimare?

Cătălina Ponor: ”Nu mă vaccinez. Ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor”

Susțineți libertatea presei, sprijiniți-ne să putem afla adevărul!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share