Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Reacții adverse 2 la 1000 de doze. Matematic este de zece ori mai periculos să te imunizezi decât să te îmbolnavești

Datele oficiale din statistica de mai jos arată clar că imunizarea este un pericol pentru sănătate de zece ori mai mare decât boala atât de mediatizată de massmedia.

Este de zece ori mai periculos să te imunizezi decât să te îmbolnavești

Ultimele cifre dau un raport de 0,01 îmbolnăviri la mia de locuitori, din care o parte cu simptome ușoare și alții fără simptome, dacă puteți gusta gluma cu care CNCAV încearcă să sperie populația, acea expresie de ”asimptomatic”.

Potrivit CNCAV, 15.295 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 6.871 dintre acestea primind prima doză. În acelaşi interval de timp au fost raportate patru reacţii, două la Pfizer şi una la Johnson&Johnson. Alte 49 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Este de zece ori mai periculos să te imunizezi decât să te îmbolnavești

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, a transmis CNCAV.

Numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză de la debutul campaniei este de 5.069.094, din care 4.925.236 cu schema completă. Numărul total de doze administrate din 27 decembrie 2020 este 9.504.071.

Trebuie precizat că aceste cifre sunt gestionate ca doze ”consumate”, ceea ce poate însemna și aruncate, pierdute sau trecute fictiv pe numele unor persoane care nu vor putea fi controlate și controlabile. Dar aceste verificări și anchete vor rămâne în seama instituțiilor abilitate să facă lumină în această noua religie care se închină zeului corona.

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">