Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ȘOCANT! Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative

Polițiști din Arad i-au interzis unei bătrâne să participe la înmormântarea soțului său deși avea 4 teste Covid negative. Doctoriță: „Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului. Despre PROSTIE și NEMERNICIE!”

O bătrână în carantină este hărțuită de poliție în mod incalificabil la Arad, informează EvZ. Medicul Mirela Mihăilescu, de la Spitalul Județean Arad, nu a mai răbdat abuzul și a făcut public un caz revoltător. Medicul dorește astfel să atragă atenția asupra abuzurilor care continuă la nesfrâșit din partea autorităților pe fondul pandemiei actuale.

Doctorul a menționat situația revoltătoare a unei vârstnice de 78 de ani al cărei soț a decedat din cauza unui stop cardiac suferit chiar în timpul tratamentului pentru coronavirus și căreia apoi i s-a interzis să participe la înmormântarea acestuia.

4 teste Covid negative și o carantinare inutilă. Controale ale poliției la 1 noaptea.

Deși văduvei i se efectuase un număr de 4 teste PCR, toate ieșind negative, aceasta a fost forțată să rămână în carantină timp de 14 zile și i s-a interzis să participe la înmormântarea soțului său.

De asemenea, cu toate că este bolnavă de o afecțiune cardiacă, femeia este supusă verificărilor efectuate de către poliție, de 3–4 ori pe zi. Chiar și la ore inadecvate i se fac controale, pentru a nu părăsi locuința în toiul nopții.

Dr. Mirela Mihăilescu: „Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului”

„A avea o problemă medicală e una, a hăitui și umili oamenii e deja mult prea mult. O doamnă de 78 de ani și-a pierdut soțul, decedat de infarct cu stop cardio-respirator în timpul tratamentului Covid. Doamna, cardiacă la rândul său, e obligată la carantinare 14 zile, deși a făcut 4 teste PCR toate negative și nu a putut participa astăzi la înmormântarea soțului. Ca și cum această inepție nu e suficientă, doamna este verificată de polție de 3-4 ori pe zi, una din verificări făcându-se la ora 1-2 noaptea, la interfonul blocului. Cât trebuie să fii de inuman să hăituiești pe timp de noapte o femeie de 78 de ani cardiacă și îndoliată? Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului. #despreprostiesinemernicie”, a declarat revoltată doctorița.

Sursa: activenews.ro

Citește și:

Ziarul nostru a publicat zeci de cazuri de-a lungul ”pandemiei”:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share