Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Titus Corlățean dă cărțile pe față: Pentru niște bani… ”închizi spitalul inventând secția specială pentru covid”

Senatorul Titus Corlățean a dat ieri cărțile pe față, legat de pseudo-pandemia covid. Acesta a declarat că se inventează secții speciale alocate exclusiv Covid, doar pentru a se primi niște bani în plus. În conferința de presă de la Găești, susținută ieri împreună cu senatorul Ionuț Vulpescu, deputatul Corneliu Ștefan și alți social-democrați, colegi parlamentari, Corlățean a izbucnit ”acest guvern antinațional se joacă cu situația de sănătate a românilor!”

închizi spitalul inventând secția specială pentru covid

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ne întrebăm, în aceeași notă cu a senatorului Corlățean, având știință de atâtea secții și spitale suport  covid din țară, care până mai ieri erau toate goale, dacă inventăm secții și spitale, după cum afirmă senatorul, nu trebuie să inventăm și bolnavi? Doar ne întrebăm. Sau răspunsul se află chiar în creșterea aceasta a numărului de cazuri virale din ultima perioadă. Să fie oare și ele inventate ca suport al spitalelor suport? 😀

De asemenea, parlamentarul a mai declarat că este o rușine să nu dublezi alocațiile copiilor, atata timp câte legea a fost votată, promulgată de Președinte și publicată în Monitorul Oficial.

Lucruri absolut rușinoase împotriva cetățenilor României

”O administrație care a recurs în aceste luni, la lucruri absolut rușinoase, împotriva cetățenilor României. Vă dau ultimul exemplu: această rușinoasă, obsesivă opunere, acest refuz de a mări alocatiile de copii, dublarea alocațiilor, reprezintă, odată ce legea a fost votată, promulgată de Președinte, publicată în Monitorul Oficial, reprezintă un drept câstigat pentru copiii României.

La începutul anului când au recurs la prima amânare pe 6 luni, erau bani în buget. Nu eram in criză. Eram după creștere economică consecutivă ani de zile. Au refuzat dublarea alocatiilor de copii. Astazi vin și spun că vor crește cu 10-15% alocatia de copii. Știți ce înseamnă asta? 22,5 lei în funcție de nivelul pieței, 2 kg de mere. E o rușine!

Deci, acest guvern antinațional, când faci parte din el, din această guvernare liberală care se joacă cu situația de sănătate a românilor, a scăpat de sub control gestiunea pandemiei și nu este deloc interesat în accesarea de fonduri europene, în relansarea economică. Tin România sufocată din interesele lor egoiste, politice, de administrație, financiare. Lucrurile acestea trebuie sancționate de cetățeni.”

Pentru niște bani… ”închizi spitalul inventând secția specială pentru covid”

Aici la Găești s-a întâmplat un lucru și am primit ecouri foarte numeroase din partea cetățenilor, am întrebat și colegii înainte de a începe conferința, chestiunea legată de spital. Ceea ce Prefectul Județului, cu Primarul de la Găești, cu tot felul de așa ziși responsabili într-un birou, au decis ce au decis, de fapt, au decis să închidă spitalul de la Găești, să refuze asistența medicală cetățenilor care au nevoie de tratament, de sprijin medical pentru tot felul de alte boli, să refuze asistența medicală pentru localitățile, 16 dacă nu mă înșel, în această regiune, invocând rușinos “Domnule, vom primi mai mulți bani, fonduri europene, mai facem dotări la spitale”.

Sănătatea românilor nu trebuie negociată. Nu poți să refuzi asistența medicală oamenilor care au nevoie să aibă acces la serviciile medicale. Ăsta nu e un argument ce spune PNL-ul și acest încă primar. Vă aduc aminte că noi anul trecut am venit cu Ministrul Sănătății în funcție, din guvernul PSD, și a fost un sprijin bugetar important, a fost dotat cu aparatură medicală, importantă pentru acest spital.

Nu e nevoie să închizi spitalul inventând chestiunile cu secția specială -spitalul alocat exclusiv pentru Covid- și îi refuzi pe toți ceilalți cetățeni din această zonă. Nu acesta este argumentul, că luăm bani mai mulți. Sănătatea celor care au nevoie de asistență medicală, aici la Găești și din localitățile din jur, sunt lucruri mai importante decât chestiunile cu banii. Guvernul putea foarte bine, dacă mai sunt lucruri de făcut aici la capitolul dotare, să aloce din bugetul Ministerului Sănătății fondurile necesare.

Va trebui să reflectăm serios cum vom putea noi PSD-ul, împreună cu cetățenii, alături de cetățeni, nu împotriva intereselor cetățenilor, să sancționăm politic pentru a stopa ceea ce guvernanții liberali au făcut aici cu acest spital de la Găești.

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Dacă un test din şase este pozitiv, toate şase sunt declarate pozitive. RENAR a refuzat să omologheze aparatele de testare care dădeau erori de 40%

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Prima țară fără covid. Autoritățile au anunțat astăzi că au scăpat de prigoană și au ridicat restricțiile

NU DICTATURII! Regizorul Cristi Puiu: ,,Dacă mâine o să vă ceară să mergeți în mâini, credeți-mă, o să mergeți în mâini

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share