Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

La Marius Tucă: ,,Legea carantinei este gandita nu pentru COVID-19, ci pentru o perioada nedeterminata, in asa fel incat controlul sa fie absolut”, spune analistul Valentin Stan

CONTROLUL ABSOLUT AL POPULAȚIEI. O lege a Securitatii, pentru poporul roman de prosti. (…) Aceasta lege cu care Iohannis ne-a spart capul in ultimele zile, securitatea insasi punand putina frana, aceasta lege este gandita nu pentru COVID-19, ci pentru o perioada nedeterminata in asa fel incat controlul sa fie absolut, sistematic si fara legatura cu vreo epidemie, declară analistul Valentin Stan la Marius Tucă Show.

CONTROLUL ABSOLUT AL POPULAȚIEI

Invitat in emisiunea ,,Marius Tuca Show”, analistul politic Valentin Stan face impreuna cu Marius Tuca o radiografie a perioadei de epidemie, punctand felul in care guvernantii nostri au actionat in aceste luni de la aparitia COVID-19.

  • Dincolo de restrictii, bajbaieli, stari de urgenta versus stari de alerta pana la Legea carantinei care a intrat in vigoare astazi (n.r.- marti, 21 iulie), concluzia celor doi este una simpla: Romania este singura tara din lume care nu a deschis inca restaurantele, teatrele si cinematografele!
  • Controlul absolut al populației
  • „Sa ii prostim pe prosti si sa ii strangem si mai bine in chingi”

,,De ce ne intrebam ce se intampla cu Romania? Nu este sfarsitul lumii. Romania ramane cum am stabilit: un stat califat taliban Covid „, sustine jurnalistul Marius Tuca.

Ce este dincolo de Legea carantinei

Analistul Valentin Stan vorbeste despre Legea carantinei, punctand cum a fost gandita, in realitate, aceasta lege care a atras numeroase discutii si controverse in spatiul public. ,,Sa te invat ceva de la Securitate. Eu am spus mereu, presa este sacrosanta, nu conteaza de unde e, merita sa aiba voce si in ultima instanta decid romanii ce sa asculte. Deci eu nu ma amestec in chestiile astea. Dar hai sa mergem la una din televiziunile securitatii, apropo de legea asta. (…)

Vorbim de lege privind instituirea de masuri in situatii de risc epidemiologic. O lege a Securitatii, pentru poporul roman de prosti. (…) Aceasta lege cu care Iohannis ne-a spart capul in ultimele zile, securitatea insasi punand putina frana, aceasta lege este gandita nu pentru COVID-19, ci pentru o perioada nedeterminata in asa fel incat controlul sa fie absolut, sistematic si fara legatura cu vreo epidemie.

„Sa ii prostim pe prosti si sa ii strangem si mai bine in chingi”

V. Stan: ,,Francezii si-au dat o lege pe care au trecut-o printr-un control de constitutionalitate” In plus, Valentin Stan ne explica si care sunt diferentele dintre Legea carantinarii – gandita de politicienii nostri – comparativ cu cea a francezilor, structurata pe o perioada determinata de timp si focalizata strict pe epidemia COVID-19.

,,Stii ca au avut si ei o problema. Au avut stari de urgenta, au avut de toate. (…) Francezii au zis sa rezolv cu o lege. Spre deosebire de Securitate, s-au uitat in jur la cetateni (…). Fiind stringenta adoptarea unei normative in acest sens, nu poti sa faci legi pe genunchi pentru forever (…) Francezii si-au dat o lege pe care au trecut-o printr-un control de constitutionalitate. (…) Prim-ministrul are o perioada determinata de timp, la noi e forever, ca la prosti (…) pentru a lua masuri (…) si pentru a combate aceasta epidemie, nu altceva.” Citește integral pe mediafax.ro

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Alo, jurnaliști de ciulama, după ce se termină arestul instaurat cu ajutorul vostru, veți scrie și despre cauzele adevăratelor decese?

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Povestea incredibilă a unei femei internată forțat. ”Astronauții” au ridicat-o la 2 noaptea

COVID 19: Un film prost de care și-a dat seama toată lumea

Scrisoare către Prim-ministrul României: ”Când ni se va permite să ieșim din case vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!”

Politicienii știu. Lider PSD: „Coronavirusul nu există!”

”Cel mai nociv proiect de lege – măsuri abominabile în legea carantinei”. Senatorul Titus Corlățean a declarat că nu poate accepta lipsirea de libertate a românilor

Înțelege culisele Americii și vei înțelege lumea din spatele mascaradei covid

Avem copia în variantă scurtă – adevărul despre covid! Documentarul video cu omul care a avut curaj să spună adevărul, a fost șters.

Iulian Capsali: ”Opriți Genocidul! Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală”

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Cercetător renumit: ”Autopsia este fundamentală”

GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Anti-socializare – Desființarea învățământului tradițional- ”Profesor în Online”. Sunteți de acord să puneți mască educației?

Mircea Badea, despre controlul maselor, declanșarea unor experimente, forța brută și pușcăria

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie

Dr. Buttar: ”nimeni nu a putut arăta măcar un singur deces determinat de acest virus conform metodologiei adecvate”

Demascare: Coronazeus sau planul ”fricii”. S-au scurs informații de la Cancelarul Sebastian Kurz

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

Luați paracetamol și ieșiți la soare – asta distruge orice virus

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…” Dezvăluiri uluitoare!!!

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals, acest coronavirus este mult mai slab decât SARS și MERS

Josef Mengele făcea „selecția”- cine era reținut pentru muncă și cine era trimis direct în camerele de gazare

M.J. Ryan: ”Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share