Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Profesor italian: Destul cu terorismul ”noilor infectați” care continuă să răspândească frica!

Destul cu terorismul „noilor infectați”, destul cu comunicarea incompletă pe care o fac instituțiile statului și guvernul, care continuă să neliniștească populația. Este mesajul extrem de dur lansat profesorul italian Giuseppe Remuzzi, directorul Institutului de Cercetări Farmacologice Mario Negri, într-un interviu pentru Corriere della Sera.
Profesorul italian susține, contrazicându-i pe experții și liderii politici care continuă să agite amenințarea creșterii numărului de infectări în peninsulă, că situația epidemică s-a schimbat profund din primele luni ale anului 2020, că virusul nu mai este atât de patogen, iar contagiozitatea sa a scăzut semnificativ. De aceea, spune Remuzzi, este incorect ca autoritățile să continue să prezinte zilnic datele referitoare la infecție, interpretându-le așa cum o făceau în martie.
Practic, Remuzzi atacă frontal guvernul și autoritățile sanitare, susținând că „Institutul Superior al Sănătății și guvernul trebuie să realizeze cât de mult și cum s-a schimbat situația de la data de 20 februarie. ”Trebuie să comunicați oamenilor aceste lucruri. În caz contrar, contribuiți, poate involuntar, la răspândirea fricii nejustificate”, afirmă  profesorul italian.
Chiar și în cazul Lombardiei, de unde provind 70% din noile cazuri zilnice de pozitivi, „trebuie să explicăm oamenilor ce se întâmplă, pentru că pe bună dreptate se sperie când aud aceste date. Aici, la Institutul Mario Negri, urmează să publicăm un studiu care conține câteva informații utile pentru ca oamenii să înțeleagă ”, spune profesorul italian.
Studiul ce urmează să fie publicat a fost realizat de 133 de cercetători de la institul Mario Negri și 298 de angajați din Brembo. „În total, sunt analizate patruzeci de cazuri de teste pozitive covid 19, care, cu toate acestea, sunt cazuri de pozitivitate cu o sarcină virală foarte scăzută, non-contagioasă. Le numim contagiuni, dar sunt persoane pozitive care nu transmit boala. Așadar, a comenta zilnic datele care sunt furnizate de autorități este inutil, deoarece este vorba despre pozitivitate care nu are repercusiuni în viața reală”, afirmă Remuzzi.
În ceea ce privește incidența ridicată din Lombardia, profesorul explică faptul că „a existat un număr foarte mare de pacienți, virusul s-a transformat foarte mult, iar acestea sunt reziduurile acestei răspândiri”.
Totul stă în cantitatea de moleculă ARN a virusului, dar „numărul de cazuri noi poate îngrijora persoanele care au atât de puțin RNA în test încât nici nu pot infecta celulele. În contactul cu ARN-ul adevăraților pozitivi, cei din lunile martie și începutul lunii aprilie, celulele au murit în câteva ore. Însă nimeni de la ISS sau Protecția Civilă nu vine să explice oamenilor asta”, afirmă Remuzzi, care continuă să citeze un alt studiu, realizat de „Centrul pentru prevenirea bolilor din Coreea”.
Conform acestui document, „în cazul unui număr de 285 de persoane asimptomatice pozitive au fost urmărite 790 din contactele lor directe. Câte noi cazuri de pozitivi au fost descoperite? Zero. Și nu vă mai dau exemple și alte studii care merg în această direcție”.
Prin urmare, în acest moment, nu mai contează numărul generic de testați. ”Institutul de Sănătate și guvernul trebuie să califice noua pozitivitate sau să permită laboratoarelor să facă acest lucru, explicând oamenilor că o pozitivitate mai mică de o sută de mii de exemplare nu este contagioasă, prin urmare nu are sens să rămâi acasă, să te izolezi, așa cum nu mai este prea util să mai faci anchete epidemiologice, care erau bune la începutul epidemiei”, afirmă profesorul  italian.
Sistemul actual bazat pe testări „merge înainte într-un mod birocratic, cu reguli care nu țin cont de ceea ce știm din literatura științifică”. Adică „desigur, virusul este același. Dar din motive pe care nu le știe nimeni și, din acest motiv, și poate din cauza asta este greu pentru unii să recunoască, în aceste testări există puțin, mult mai puțin decât înainte. Și acest lucru trebuie luat în considerare”, spune Remuzzi.
sursa: activenews.ro

Noua Declarație a Drepturilor Omului. Nu vreau pașaport ca să-mi sărut copilul!

Alo, jurnaliști de ciulama, după ce se termină arestul instaurat cu ajutorul vostru, veți scrie și despre cauzele adevăratelor decese?

Experimentul Stanford și măsurile COVID- asemănări uluitoare. Valoarea omului III

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

Povestea incredibilă a unei femei internată forțat. ”Astronauții” au ridicat-o la 2 noaptea

COVID 19: Un film prost de care și-a dat seama toată lumea

Scrisoare către Prim-ministrul României: ”Când ni se va permite să ieșim din case vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!”

Politicienii știu. Lider PSD: „Coronavirusul nu există!”

”Cel mai nociv proiect de lege – măsuri abominabile în legea carantinei”. Senatorul Titus Corlățean a declarat că nu poate accepta lipsirea de libertate a românilor

Înțelege culisele Americii și vei înțelege lumea din spatele mascaradei covid

Avem copia în variantă scurtă – adevărul despre covid! Documentarul video cu omul care a avut curaj să spună adevărul, a fost șters.

Iulian Capsali: ”Opriți Genocidul! Orice blocare a societății de către demenții de la putere …este criminală”

Avocat renumit: A apărut documentul șoc, cel care a interzis tratarea unor pacienți. Asta a dus la adevărate tragedii.

Mascarada virusului letal a căzut. Premierul Orban a dovedit că totul este doar prosteala și controlul turmei

Șoc! Nu prea s-a murit de Covid. Cercetător renumit: ”Autopsia este fundamentală”

GRAV! Suspendarea drepturilor omului. Vasile Astărăstoae a avut dreptate

Anti-socializare – Desființarea învățământului tradițional- ”Profesor în Online”. Sunteți de acord să puneți mască educației?

Mircea Badea, despre controlul maselor, declanșarea unor experimente, forța brută și pușcăria

Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie

Dr. Buttar: ”nimeni nu a putut arăta măcar un singur deces determinat de acest virus conform metodologiei adecvate”

Demascare: Coronazeus sau planul ”fricii”. S-au scurs informații de la Cancelarul Sebastian Kurz

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”

Luați paracetamol și ieșiți la soare – asta distruge orice virus

Dr. Annie Bukacek: ”Medicii sunt instruiți să scrie Covid 19, indiferent de boală…” Dezvăluiri uluitoare!!!

Epidemiolog renumit către Angela Merkel: ”numărul deceselor Covid este fals, acest coronavirus este mult mai slab decât SARS și MERS

Josef Mengele făcea „selecția”- cine era reținut pentru muncă și cine era trimis direct în camerele de gazare

M.J. Ryan: ”Să intrăm în case, să-i îndepărtăm și să-i izolăm”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share