Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

“COVID-19 Nu este boală, este un virus gripal! “au declarat doi medici de la institutul Marius Nasta

Doi medici de la Institutul Marius Nasta, DR. Ioan Cordoș, șef de secție Chirurgie toracică, și Dr. Radu Stoica, șef ATI fac dezvăluiri despre virusul COVID-19:

Prof. Ioan Cordoș susține că pe toate televiziunile a apărut acel comandament privind virusul SARS-COV-2. Un comandament se face când ai război civil, nu faci un comandament pentru o biată gripă. Aceasta este realitatea, chiar dacă lumea nu crede!

Radu Stoica conturează faptul că societatea românească s-a așezat pe un trend obișnuit al unei boli infecțioase. O boală căreia infecționiștii ar trebui să îi facă față iar acolo unde nu îi fac ei față, bolnavii trebuie să ajungă la specialist. Nu COVID-ul se adresează! Sunt puțini bolnavi, nu numai de terapie intensivă, sub 20% ajuns acolo, iar pe ventilator sub 10%.

“De acum fiecare spital trebuie să își facă sectorul lui, vom trăi cu această boală! Nu o să putem handicapa și spitale, nici pacienți.

Avem capacitatea de a trata la ATI intre 3 000-4 000 de bolnavi. Acum pentru 150-200 de bolnavi COVID-19 și 14 de terapie intensivă am tratat încă 3-400. Deci am ajuns la 700 de bolnavi în loc de 3 000! Dacă înainte era balanța înclinată pe partea celor ce nu sufereau de covid, acum trebuie să îi salvăm pe cei care deja suferă.  ”

Prof Ioan Cordoș, după cum a spus si Radu Stoica, foarte puțini ajungeau în spital, chiar dacă erau infectați cu virusul.

“În spital sunt doar cei ce ajung în situații grave. Cei care au murit nu au murit de COVID-19, au murit cu covid, sufereau de o mulțime de alte boli! Aceasta a fost picătura care a umplut paharul.

Nu este boală, este un virus gripal! Va trebui să trăim cu ele, nu este o funadătură în care ne așteptam să murim în următoarele luni sau ani.

Te atenționează nu știu cine că n-ai mască, oameni buni, linistiți-vă! Nu tot ce vi se arată este adevărat Se încearcă să se distruga tot ceea ce este omenesc. Suntem oameni, avem sentimente, trebuie să fim unul lângă celălalt. Când vorbim prostii ce suntem? Inteligenți asimptomatici. Suntem o populație disperată prin gena ei! Românii au o genă a disperării. ”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share