08/12/2021

Vasile Dîncu: Certificatul verde este absolut necesar! Nu ne permitem să fim idioții Europei

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a spus luni seara, la Digi24, că este necesar un certificat verde, însă „într-o variantă poate mai rațională decât cea de la Senat”. „Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”, a adăugat Dîncu. PSD a votat împotriva certificatului verde la Senat. Acum după oficializarea mariajului dintre PSD și PNL certificatul verde este necesar și binevenit.

„Ne dorim un certificat verde, dar o variantă poate mai rațională decât cea de la Senat. Cea de la Senat exagera oarecum cu obligativitatea vaccinării. Modul cum a fost definit certificatul verde în țări europene, ca Franța, Germania, sau Italia de exemplu, în care este un pic mai flexibilă obținerea unui certificat verde”, a spus Vasile Dîncu.

„În mod normal, eu cred că și statul își poate propune să îi sprijine pe cei care nu pot să-și permită testarea, sau să avem testări mai ieftine, eventual realizate, în mare măsură sponsorizate, o mare parte dintre ele, de stat”, a adăugat președintele Consiliului Național al PSD.

„Sunt de părere că certificatul verde este absolut necesar, se face o presiune extraordinară asupra noastră, sute de telefoane primim în fiecare zi, legate de certificatul verde, de la justificări religioase, la alte forme pseudoștiințifice. Cred că nu ne putem permite multă vreme de acum încolo să fim idioții Europei”, a încheiat Vasile Dîncu.

Și liderul PSD, Marcel Ciolacu are aceleași viziuni asupra certificatului verde. Vezi mai multe pe:

Marcel Ciolacu: ”Certificatul verde este o prioritate și o necesitate pentru români”, după ce PSD a respins legea în Senat

sursa: 60am.ro

Citește și:


Dumitru Bălan: Acestea sunt nr de telefon ale deputatilor! Sunt grupate, ca sa va fie mai usor să le trimiteți tuturor mesaje prin SMS, WhatsApp, Telegram, Signal! Nu-i lăsați să voteze aceste certificate!
Când le scrieți, să le spuneți că veți vota la următoarele alegeri doar partidele care se vor opune introducerii certificatelor verzi de vaccinare! Citește continuarea pe:

ULTIMA ORĂ! Proteste în București împotriva certificatului verde! Mesaj pentru partide: ”Rușine să vă fie dacă ne veți trăda”


Doza patru ca la teatru! Fără număr… Anunțul lui Gheorghiță dă de înțeles că dacă te-ai vaccinat ai să te tot vaccinezi…

OMS face presiuni în Parlamentul României pentru vaccinarea anti-covid obligatorie

Discriminarea și manipularea, politici ale guvernării actuale

Sociolog: Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Extinderea aplicării certificatului verde înseamnă îngrădirea libertății de mișcare a oamenilor sănătoși

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Deputat PSD: Votăm împotriva certificatului verde. Vaccinarea este o alegere personală

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

10 Efecte ale pandemiei în interiorul omului – Explicațiile psihologului Alexandru Pleșea

ITM Dâmbovița: Vaccinarea împotriva COVID-19 este doar o recomandare, aceasta nefiind obligatorie pentru nicio categorie de personal din România

Distribuie acest articol Oficial Media
Share