Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Doza patru ca la teatru! Fără număr… Anunțul lui Gheorghiță dă de înțeles că dacă te-ai vaccinat ai să te tot vaccinezi…

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a declarat că pentru persoanele cu răspuns imun scăzut va fi recomandată o schemă de vaccinare anti-COVID cu trei doze iniţial, la care se adaugă şi un rapel la cel puţin şase luni.

Doza patru

Deși  ne anunța în 2020 că cine se vaccinează scapă și de boală și de restricții, că este soluția salvatoare, nimeni nu a scăpat nici de una nici de cealaltă. Tot Gheorghiță a venit mai apoi și a spus ”să fie și rapelul” că este soluția salvatoare și a venit rapelul peste oameni și nimeni nu a scăpat nici de boală nici de restricții. Apoi iar s-au luat de mânuță Arafat și cu Gheorgiță și au spus ”vă vom injecta cu doza trei” că este singura soluție salvatoare, dar oamenii tot n-au scăpat de boli și de restricții pentru că nimeni nu are nicio treabă cu vreo boală. Acum anunță doza patru ca singura soluție salvatoare, însă oamenii s-au prins că nu are nicio treabă cu nicio boală ci că se negustoresc vaccinuri si teste. Așteptăm dozele 5, 6, 7….

Doza patru ca la teatru. Fără număr…

„Ieri Agenţia Europeană a Medicamentului a autorizat cele două recomandări pentru administrarea, fie de o doză suplimentară de vaccin în cadrul primei scheme pentru persoanele imunodeprimate, care va cuprinde atât vaccinul de la compania Biontech/ Pfizer, cât şi vaccinul de la compania Moderna, ceea ce înseamnă că vom avea o schemă de trei doze iniţial plus, la un moment dat, un rapel la minim şase luni de la schema iniţială, iar la persoanele care au un răspuns imun normal, persoanele imunocompetente, vor avea schema de două doze la prima vaccinare şi un rapel după minim şase luni aşa cum se recomandă în momentul de faţă, acea doză Booster care ştim a fost deja demarată în România din data de 28 septembrie”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, miercuri, într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Dacă s-ar fi dorit sănătatea oamenilor, ar fi fost la tv campanii de tratamente, medici care să le explice oamenilor cu ce să facă un ceai, cum să ia o vitamină. Ar fi fost medicamente antivirale în farmacii și medicii de familie lăsați să trateze populația. Dar la o populație sănătoasă mai poți vinde vaccinuri și teste?

Proteste în București împotriva certificatului verde! Mesaj pentru partide: ”Rușine să vă fie dacă ne veți trăda”

OMS face presiuni în Parlamentul României pentru vaccinarea anti-covid obligatorie

Discriminarea și manipularea, politici ale guvernării actuale

Sociolog: Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share