Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

OMS face presiuni în Parlamentul României pentru vaccinarea anti-covid obligatorie

Pericolul impunerii certificatului verde la locul de muncă este iminent. Reprezentanții OMS au descins în Parlamentul României pentru a-i convinge pe aleșii poporului să voteze pentru vaccinarea anti-Covid obligatorie. Cu doar 37% din populație vaccinată, dezbaterea și votul pe acest proiect de lege opresiv sunt încă amânate, dar nu pentru mult timp, scrie national.ro

N-am înțeles preocuparea asta subită a Organizației Mondiale a Sănătății pentru România, de a trimis emisari să stea pe capul autorităților până rezolvă vaccinarea în masă a populației. De ce nu s-au dus în India, unde procentul nu este de 37%, ca la noi, ci 24%? Păi nu s-au dus, că acolo numărul deceselor este insignifiant, iar numărul de cazuri zilnice este de vreo 11.000, la o populație de 1,4 miliarde. De ce nu se duce OMS în Africa, unde procentul mediu de vaccinați pe întreg continentul este de sub 10%. Păi nu se duce, că ăia nici Covid nu mai au și nici nu prea au avut. De ce nu cercetează, ca o organizație mondială a sănătății ce este, numărul inexplicabil de decese din România? De ce nu cercetează faptul că nu există medicamente nici în spitale și nici în afara spitalelor? De ce nu se preocupă să trimită niște tratamente anti-Covid pentru prăpădiții aia de români care sunt lăsați să moară cu miile? Asta trebuie să facă OMS. Dar OMS are altă agendă și iată-i pe reprezentanții organizației înfipți acum în comisiile de Sănătate de la Senat și de la Camera Deputaților, pentru a-i convinge sau a-i forța pe parlamentari să voteze împotriva celor care i-au ales. Faptul că dezbaterea și votul pentru vaccinarea obligatorie au fost încă amânate nu trebuie să creeze nimănui vreo iluzie. Se așteaptă să mai crească un pic numărul vaccinaților. Dar cu PNL, USR, UDMR, care au anunțat că vor vota certificatul verde, și un PSD cu Rafila reprezentant oficial al OMS, nu mai există vreo salvare.

ULTIMA ORĂ! Proteste în București împotriva certificatului verde! Mesaj pentru partide: ”Rușine să vă fie dacă ne veți trăda”

Sentință curajoasă. A fost anulat certificatul verde! Tribunalul București anulează toate dispozițiile CNSU în acest sens

Soluția lor, vaccin și atât

”Acum avem soluţia, iar aceea se numeşte vaccin şi prevenţie”, declara Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, în fața emisarilor OMS. Tot mai mulți români, care și-au scos creierul din amorțire, se întreabă însă de ce se merge doar pe soluția vaccinării, de parcă toate celelalte au fost încercate și au eșuat. România este aproape virgină din acest punct de vedere. La noi tratamentele au fost trecute în protocol, dar nu s-au aplicat decât cele ineficiente și chiar mortale, cum a fost Kaletra, de exemplu. În primul an de pandemie, cu greu, dar hai să zicem că poți acorda prezumția de nevinovăție, că medicii nu știau, nu erau siguri. Acum însă, când există atâtea tratamente care dau rezultate, unele chiar extraordinare și certe, cum de se pistonează doar pe ideea vaccinării? Păi dacă există medicamente eficiente pe care le poți lua în primele zile ale bolii, de ce să nu mizăm și pe imunitatea naturală, care s-a dovedit științific că este net superioară celei dată de vaccin? O imunitate care nu dă reacții adverse, nu lasă sechele și, mai ales, nu te omoară.

Ținta finală: 70% din populația globului trebuie vaccinată

Organizația Mondială a Sănătății și-a propus ca, până la sfârșitul anului 2022, 70% din populația lumii să fie vaccinată. În România acest procent trebuie atins până la sfârșitul acestui an. Acestea sunt ordinele. „3 milioane de persoane vaccinate suplimentar față de cele 7 milioane care sunt în momentul de față aduc undeva la vreo 10 milioane, la care se adaugă cei care au trecut prin boală, eu cred că sunt cam 8 milioane, sigur sunt și situații în care oamenii au fost vaccinați și au trecut prin boală. Dacă se vaccinează 10 milioane de oameni probabil că o să avem o imunitate în jur de 75-80% din populația României”, a declarat Alexandru Rafila.

sursa: national.ro/ Claudia Marcu

Citește și:

Sentință curajoasă. A fost anulat certificatul verde! Tribunalul București anulează toate dispozițiile CNSU în acest sens

Discriminarea și manipularea, politici ale guvernării actuale

Sociolog: Ne aflăm într-un război spiritual pentru sufletul lumii

Gata cu crimele împotriva umanității, frați români! Cerem recunoașterea imunității dobândite natural!

Iohannis la minim istoric în sondaje

Se confirmă că vaccinul nu lucrează cum ni se spune, declară europarlamentarul Cristian Terheș

Președintele brazilian Jair Bolsonaro se opune ferm permisului de sănătate. „Pentru mine, libertatea este mai presus de orice. Dacă un cetățean nu vrea să fie vaccinat, este dreptul său, punct”.

Ce se vrea? Dezrădăcinarea populaţiei din comunităţile locale şi pulverizarea familiilor. Adevărul zilelor noastre

Democrația și statul de drept au fost înghețate. Manifest public al unui avocat renumit

Renumitul neurochirurg Ștefan Mindea spune că trebuie ”să ne opunem clar dictaturii medicale”

Sondaj CURS: AUR pe locul 3 în România cu 14%, totodată 87% dintre români nu cred în pandemie

Dr. Dragos Dinulescu: ”Sunt medic. ȘTIU medicină. Nu port mască. N-am purtat nici înaintea circului asta, nu port nici acum.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share