Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Vlăduț Niculae: Două proiecte esențiale semnate astăzi între primăria Aninoasa și Consiliul Județean Dâmbovița

Joi, 23 mai 2024, ora 10:00, a avut loc o conferință de presă susținută de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița cu prilejul semnării de contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. Enumerăm doar câteva dintre localitățile beneficiare ale programului de dezvoltare: Șotânga, Crângurile, Potlogi, Aninoasa, Corbii Mari, Voinești.

Vlăduț Niculae: Două proiecte esențiale

Lista contractelor de asociere poate fi găsită pe pagina consiliului județean Dâmbovița. Vorbim de 29 de primării cu 43 de proiecte depuse.

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa:

Principiile fundamentale ale 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞 sunt: 𝐟𝐚𝐩𝐭𝐞𝐥𝐞, 𝐜𝐨𝐥𝐚𝐛𝐨𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧𝐝𝐞𝐩𝐥𝐢𝐧𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫.

Azi au fost semnate alte două contracte de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de domnul președinte Corneliu Stefan, angajamente luate de noi în fața cetățenilor și astfel, respectate, declară primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae.

Proiectele finanțate de Consiliul Județean Dâmbovița presupun:

Construire sisteme de scurgere ape pluviale pe străzile: Popa Marin, Căminului, Cerchez, Morii, Fântâna Păcii și Matei Basarab

Valoare: 4.734.437,81 lei;

Amenajare spațiu de recreere si teren de sport în satul Viforâta

Valoare: 1.574.877,33 lei;

În evaluare la Consiliul Județean Dâmbovița se află și proiectul: Modernizare  drumuri comunale (străzile: Liniștii, Ion Mihai, Mărăcini, Pogoane, Perilor, Salcâmilor, Florilor, Dibicioaia, Solarino-ramificație ”Paleu”)

Valoare: 6.274.883,60 lei;

Vlăduț Niculae: Două proiecte esențiale!

Mulțumesc domnului președinte pentru modelul de administrație pe care îl impune și pentru ajutorul real oferit comunității noastre prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Totodată le mulțumesc colegilor mei din cadrul primăriei Aninoasa, profesioniști desăvârșiți și oameni dedicați comunității, consilierilor locali pentru implicare și tuturor cetățenilor care ne sprijină și au încredere în noi.

Tot prin PJDL, străzile Eroilor, Constantin Pătru, Salcâmi, Duzilor și Cerchez au fost modernizate, a fost construit parcul din curtea Grădiniței Săteni, se lucrează pe străzile Cișmea, Soarelui, Mihai Viteazul, Doctor Petrescu, Micșunelelor, Izvor, iar Spațiul de Recreere din curtea Scolii Săteni se află în procedură de achiziție publică, proiecte realizate în perioada 2021-2024!

Continuăm să muncim. Doamne ajută!

#PJDL #Aninoasa #Săteni #Viforâta #Dâmbovița #EchipaFaptelor #VremȘtimPutemReușim

Primăria Aninoasa și primarul Vlăduț Niculae în alte articole:

Proiectele pe care le-am realizat ne permit să mergem în fața oamenilor și să-i privim în ochi

Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa – Proiecte și investiții aflate în derulare

”S-au realizat mai multe proiecte decât cele prinse în oferta electorală”

Consiliul Județean Dâmbovița susține modernizarea comunei Aninoasa

Distribuie acest articol Oficial Media
Share