Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Câtă lipsă de respect să ai față de cetățenii acestei țări să-i minți cu atât de multă lejeritate?

Costin Cozma, consilier local municipal și purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița, a transmis un comunicat de presă prin care atrage atenția liderilor PNL-USR- PLUS, că nu își respectă promisiunile făcute în fața cetățenilor, și mai grav, sunt primii care le încalcă.

Acesta a facut referiri la Combinatul de Oțeluri Speciale din Târgoviște – ”dacă statul nu preia activele productive ale COS Târgoviște, in mai puțin de o lună de zile, salariații vor pleca definitiv în şomaj”, dar și despre ”numiri pe bază de carnet de membru de partid” în instituțiile statului.

Declarații integrale:

”Anul trecut, consilierul local găeștean Cătălin Slăvilă, mai mulți lideri PNL, atât de la nivelul orașului Găești, cât și de la nivel județean, erau subiectul unor înregistrări cu iz de șantaj, mită și trafic de influență.

De săptămână trecută, Cătălin Slăvilă a fost detașat în fruntea Oficiului pentru Protecția Consumatorului Dâmbovița pentru o perioadă de 6 luni.

Pe lângă faptul că executivul PNL-USR-PLUS-UDMR continuă să facă numiri pe bază de carnet de membru de partid, ne întrebăm ce îl recomandă pe domnul Slăvilă pentru aceasta funcție. De un an de zile auzim de depolitizarea instituțiilor de stat, dar zilele acestea observăm că nerușinarea celor care astăzi conduc România este dusă le extrem. Raluca Turcan iese public și vorbește de schimbările pe care guvernul din care face parte vrea să le facă.

Vorbesc cu atâta lejeritate de România normală pe care însă, pe zi ce trece, o transformă în România partidului unic, în România partidului care vrea să controleze tot și să supună politicului orice instituție.

Marea problema este însă faptul că nu mai au nicio jenă și nici măcar nu se mai chinuie să-și ascundă adevăratele intenții.

În fața camerelor una declară, iar după fac exact opusul. Câtă lipsă de respect să ai față de cetățenii acestei țări să-i minți cu atât de multă lejeritate?

Din păcate, România este doar un teren de joacă pentru interesele lor politice și fac tot posibilul să-și răsplătească oamenii pentru serviciile aduse partidului.

În calitate de consilier local, aș dori să tratăm subiectul Combinatului de Oțeluri Speciale din Târgoviște.

Zilele trecute, am aflat de la președintele Sindicatului Valahia, Nicolae Dragodănescu, că:

“1. Administratorul judiciar al COS Târgoviște, anunță că șomajul tehnic se va prelungi doar pana la data de 22 februarie 2021, după care va emite decizii de preaviz. Asta înseamnă ca dacă statul nu preia activele productive ale COS Târgoviște, in cca o lună de zile, salariații vor pleca definitiv în şomaj.

2. Timpul ne presează și este momentul ca oamenii de onoare să declare public propria poziție față de COS Târgoviște, salariații combinatului, Târgoviște și dâmbovițeni… ÎNTR-UN MOD SIMPLU ȘI ÎN CUVINTE PUȚINE….fară lozinci și declarații stufoase și inutile!”

Anul trecut, în plină campanie electorală, președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, anunța că a rezolvat situația celor peste 1000 de angajați ai COS-ului. Aici, există o contradicție în termeni.

Nicoale Dragodănescu cere ca oamenii de onoare să-și declare public poziția față de combinat, dar eu spun că onoarea și liderul PNL, cel puțin în acest caz, al oamenilor de la COS, nu au nicio legătură.

Ar trebui să iasă acum liderul liberal și să le spună cum s-a folosit de problemele lor pentru aș-i crea capital de imagine, să le spună deschis, în față, că a avut nevoie doar de voturile lor.

A ieșit Virgil Guran, în noiembrie anul trecut, și a declarat: „Guvernul nu doar că a salvat locurile de muncă ale celor 1200 de salariați, care riscau să rămână pe drumuri, dar a anunțat intenția fermă de a repune pe picioare COS.”

Mai spunea domnul Gurancă va redeveni o companie performantă, capabilă să genereze beneficii pentru comunitate și pentru economia națională în ansamblu. Dragi dâmbovițeni, am început cu COS Târgoviște, dar nu ne oprim aici! Programul de guvernare al PNL este șansa de dezvoltare pe principii sănătoase.”

Da, ați început să puneți și Combinatul, și România pe picioare, domnule Guran.

Mulțumită dumneavoastră, se vor emite decizii de preaviz pentru cei care au mai rămas la Combinat.

De asemenea, în calitatea dvs. de senator, vă aduceți aportul la politicile de austeritate care vor afecta și județul Dâmbovița.

Pe de altă parte, aș dori să-i transmit domnului Guran să nu își uite parola de la contul de Facebook. Pagina sa de socializare este singurul lucru care îl mai leagă de Dâmbovița.

Nu a trecut o singură dată să discute cu colegii săi parlamentari dâmbovițeni despre nevoile și proiectele benefice acestui județ.

A mințit în campanie, a luat voturile, și-a pus bocceluța în spate și a plecat. Îl vor mai vedea dâmbovițenii peste 4 ani, la următoarele alegeri.”

Citește și:

Carmen Holban: Faptul că au murit 19 oameni după incendiul de la Institutul „Matei Balș” pare a fi o banalitate pentru Vlad Voiculescu

Educația, un domeniu în care „performanță” este cuvântul de ordine

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg – cel mai mare proces din toate timpurile

”Doamne, o să spun ceva ce poate o să vă îngrozească!” Un interviu cu Dr. Adina Alberts despre fața ascunsă a ”pandemiei”

MERKEL: Pandemia nu se va încheia până când nu vor fi vaccinaţi toţi oamenii din lume!

România protestelor… minerii vor să intre în GREVA FOAMEI și amenință că vin la BUCUREȘTI

Corneliu Ștefan a fost numit vicepreședinte al PSD la nivel național

Deputat Carmen Holban: România este o țară a cărei guvernare este scăpată de sub control

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin