Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Clarfon marchează pe 3 martie Ziua Mondială a Auzului prin testarea gratuită a auzului in toate cabinetele din România

1 din 6 persoane suferă de hipoacuzie iar aproximativ 466 de milioane de oameni din întreaga lume au hipoacuzie. Statisticile în acest domeniu sunt îngrijorătoare, potrivit informaţiilor deţinute de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, numărul va creşte la circa 630 de milioane de persoane care vor dezvolta hipoacuzie până în anul 2030.

Data de 3 martie marchează Ziua mondială privind protecţia sănătăţii urechii şi a auzului. Creată de Organizația Mondială a Sănătății, Ziua internațională a sănătății auzului este o celebrare a tot ce reprezintă un auz sănătos. Această dată a fost stabilită cu prilejul primei Conferinţe internaţionale privind prevenirea deprecierii auzului şi restabilirea acestuia, care a avut loc în 2007, la Beijing, în China.

Un auz sănătos depinde de fiecare în parte să îl protejăm cât de bine putem. Clarfon marchează Ziua Mondială a Auzului şi cu această ocazie invită românii să îşi testeze în mod gratuit auzul. Aceasta iniţiativă a companiei urmăreşte creşterea gradului de conştientizare cu privire la importanţa auzului şi prevenirea diagnosticării târzii a deficienţelor de auz.

Cu această ocazie, echipa Clarfon are un motiv în plus de a promova protecția auzului dar și recuperarea acestuia şi pentru a fi alături de români şi de toţi cei care vor să audă optim, compania demarează începând cu data de 3 martie o serie de acţiuni menite să crească notorietatea subiectului şi să promoveze un auz mai bun şi clar.

Notă: Testarea auzului se va desfăşura respectând toate normele de protectie COVID în vigoare, impuse de lege.

Dacă încă nu te-ai hotărât să verifici acuitatea auzului tău, acum este momentul, în toată luna martie.

Te aşteptăm să îţi testezi auzul gratuit în cabinetele Clarfon!

Citește și:

Clarfon – Ochelarii un simplu accesoriu sau o reală necesitate?

Un nou concept în România – protezare şi optică împreună în cabinetele Clarfon

Protejează-ți auzul cu Clarfon iar testarea este gratuită

Clarfon: 16,9% din populația europeană suferă de hipoacuzie ușoară, 4,6% suferă de hipoacuzie moderată, 0,9% suferă de hipoacuzie severă sau profundă

Clarfon lansează noul aparat auditiv Hansaton Flow 1 şi îţi redă bucuria de a auzi

Clarfon empatizeză cu pacienții laringectomizați

Cu filtrele HME de la Clarfon, respiri mult mai confortabil

Alege să te bucuri de un auz sănătos, cu protezarea auditivă de la Clarfon

Distribuie acest articol Oficial Media
Share