Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Clarfon lansează noul aparat auditiv Hansaton Flow 1 şi îţi redă bucuria de a auzi

Compania Clarfon are o experiență de 15 ani în domeniul dispozitivelor medicale destinate recuperarii deficientelor din sfera ORL: aparate auditiveimplant cohlear,  canule traheale si butoane fonatorii, sisteme de ascultare şi accesorii wireless. Dispozitivele medicale din portofoliul companiei sunt produse performante, de ultimă generație, dotate cu un soft special creat pentru recuperarea hipoacuzieiAparatele auditive din portofoliul Clarfon sunt produse în Germania, Canada și Elveția.

Clarfon colaborează cu doi producători de aparate auditive: Hansaton și Unitron, ambii membri ai grupului Sonova – lider mondial în soluții de auz. Începând cu anul 2015, Clarfon este unic importator și distribuitor al sistemului de implant cohlear Advanced Bionics.

Pentru Clarfon, suportul oferit pacientului este pe primul loc și din dorința de a contribui în comunitățile în care compania își desfășoară activitățile, aceasta se implică activ în derularea de campanii sociale de conștientizare, prin testarea gratuită a auzului.  Clarfon este un nou început pentru toţi! Cu Clarfon totul este mai simplu, sănătos și efficient. Te poți bucura de natură, poti să participi activ la o discuție, să îi auzi pe cei dragi, pe copii sau pe nepoți.

Clarfon prezintă în luna ianuarie aparatul auditiv Hansaton Flow 1 şi îţi redă bucuria de a auzi! Aparatul auditiv Hansaton Flow 1 de la Clarfon are calitate germană, este 100% digital, îţi permite să reglezi setările pentru a reduce zgomotul de fond, amplifică vorbirea. Aparatul Hansaton Flow 1 îţi oferă o experienţă plăcută şi naturală la un preţ redus, de doar 728 lei, totodată, el este disponibil şi în sistem de rate.

Alege să traversezi această perioadă anxioasă cu soluţiile medicale Clarfon şi astfel te vei bucura de un auz mai bun. La Clarfon vei găsi o echipă dedicată, cei peste 80 de tehnicieni Acusticieni-Audioproteziști te vor îndruma în alegerea celor mai potrivite proteze auditive pentru ca tu să te bucuri de un auz optim. Detalii la www.clarfon.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share