Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cum s-a vindecat de cancer cu metastaze un bărbat de 74 de ani. Medicii i-au mai dat doar 3 luni de trăit

REZULTAT UIMITOR: acest pacient, in varsta de 74 de ani, cu cancer in metastaza, s-a vindecat cu suc de “iarbă de grâu”!
Când Danny McDonald (74 de ani) din Dunaff, Irlanda, a aflat de la medicii săi că era atât de grav bolnav de cancer la stomac, încât probabil că mai avea doar trei luni de trăit, a decis să nu facă chimioterapia recomandată de medicii săi și a ales vindecarea prin dieta. Astăzi, 6 ani mai târziu, Danny se descurcă foarte bine. Acest lucru se datorează practicii sale zilnice de a face suc de iarbă de grâu (este vorba de plante de grau tinere, asa cum se pot vedea in imagine)), un „superaliment” bogat în nutrienți, și de a bea sucul extrem de sănătos.

Potrivit ziarului Sunday World, boala lui Danny a fost descoperită într-o zi când i-a izbucnit un ulcer în abdomen. La spitalul unde a fost dus fermierul, medicii au reușit inițial să oprească sângerarea. Dar apoi au descoperit că suferea de o formă severă de cancer la stomac, care se răspândise deja în întregul corp. Asadar, cancer cu metastaze!

Medicii l-au avertizat: in opinia lor, singura șansă a lui Danny de a scăpa de cancer (???) este chimioterapia convențională

Medicii i-au spus că va trebui să fie supus unei varietăți de măsuri și tratamente împotriva cancerului! Cu toate acestea l-au avertizat si că s-ar putea să nu supraviețuiască.

Spre deosebire de majoritatea pacienților, Danny a decis să gândească singur și să cerceteze alte tratamente. La scurt timp după aceea, un prieten i-a povestit despre puterile vindecătoare ale plantelor tinere de grâu! Cu cât a aflat mai multe despre ele, cu atât a devenit mai convins că proprietățile vindecătoare ale „ierbii de grâu“ erau foarte importante si ar putea fi cheia combaterii bolii.

Apoi, Danny a început să-și cultive iarbă de grâu, iar mai târziu le-a spus medicilor săi că se va baza pe propriile remedii de casă, inclusiv iarba de grâu, în loc de otrava recomandată in spital.

După cum era de așteptat, medicii nu au fost deloc de acord cu decizia sa, insistând că „va fi mort în câteva săptămâni” dacă nu le va urma sfaturile

Dar Danny a rămas pe poziție și a optat pentru iarba de grâu. „Le-am spus medicilor că nu sunt pregătit pentru tratamentul pe care mi l-au sugerat”, a spus Danny, citat de Sunday World. — Știam că chimioterapia mă va ucide. Au fost supărați pe decizia mea. Specialistul m-a avertizat că voi muri în trei luni!“

Decizia lui Danny de a folosi iarba de grâu pentru a-și trata cancerul nu a fost deloc pripită sau din ignoranță, ci s-a bazat pe numeroase rapoarte ale prietenilor despre uimitoarele proprietăți vindecătoare ale plantelor tinere de grâu.
De-a lungul timpului, Danny a devenit din ce în ce mai convins că iarba de grâu are cu adevărat capacitatea de a vindeca tot felul de boli, inclusiv cancerul. Așa că a decis să-și folosească cei 60 de ani de experiență ca fermier pentru a cultiva iarbă de grâu!

„Nu știam la ce să mă aștept, dar eram hotărât să încerc”, își amintește Danny!

„Arsura“ pe care o simteam in partea laterala a stomacului a dispărut și treptat mi-am îmbunătățit starea de sanatate din ce în ce mai bine! Totusi mai simteam o usoara durere in stomac! Am decis sa încetez să mai iau pastilele care mi s-au prescris și de atunci nu am mai luat deloc medicamente!
O lună mai târziu, durerea a dispărut și am știut că mă însănătoșesc, iarba de grâu funcționa! Decizia mea de a nu urma sfatul medicului a fost corectă!“

Danny a început să bea în jur de 30 ml suc de iarbă de grâu pe zi, crescând treptat cantitatea până la aproximativ 200 – 250 ml. Și are veștile bune despre proprietățile vindecătoare ale „ierbii minune“, pe care o cultivă. într-un hambar pe care îl împarte cu sora lui, Bridget! Danny nu a pastrat secretul numai pentru el, l-a transmis și altora, desigur!.

Dupa ce Danny a renunțat la medicamentele de sinteză care i s-au prescris, și-a recăpătat greutatea pe care o pierduse anterior luând medicamentele. Greutatea lui Danny, care scăzuse de la 80 kg la sub 50 kg, a început să crească din nou. Procedând astfel, Danny si-a vindecat cancerul și este acum dovada vie a puterii de regenerare a ierbii de grâu.Astăzi, Danny cântărește 76 kg, iar cancerul care ii pregatea moartea / uciderea lui / a dispărut!

„Știu că mulți medici cred că „iarba de grâu“ nu va avea niciodată capacitatea de a învinge cancerul, dar, iata, eu sunt dovada vie că funcționează! Deși multi medici (alopati) nu ar recunoaște niciodată în mod public, unii dintre ei trec totuși pe la mine pentru a vedea de aproape puterea „ierbii de grâu“, a mai povestit Dany!

Bolile rezultă în principal din malnutritie, din hrana nesanatoasa și acidoză!

„Oamenii mă întreabă cum am reusit sa scap de cancer cu metastaze, in ultima faza! Eu le raspund cu doar un cuvânt: „iarbă de grâu”! adaugă Danny!. „Iarba de grâu“ este un aliment medicinal încercat și testat și este un adevărat superaliment datorită bogăției sale în clorofilă și alte peste 100 de substanțe vitale. În urmă cu mii de ani puterile „ierbii de grâu“ erau bine cunoscute!
În antichitate plantele tinere de grau nu erau considerate doar o sursă de hrană, ci erau și de mare importanță ca remediu pentru o mare varietate de afecțiuni și boli. Studiile științifice de astăzi confirmă conținutul remarcabil de substanțe vitale: „iarba de grâu“ proaspătă este bogată în clorofilă, este plină de enzime si contine peste 90 de minerale si oligoelemente precum si toate vitaminele si aminoacizii de care un organism sanatos are nevoie!
<“Sucul de „iarba de grau“ reduce riscul de cancer cu 95%”.-Dr. Robinson, „Living Foods and Cancer”, 1984>
„Iarba de grâu“ ajută organismul să se vindece, furnizându-i substanțe vitale în concentrații mari și în combinație perfectă.

Traducerea: Soare Gabriel

Citește și:

Cum a reușit o femeie să se vindece de cancer în fază terminală. Medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit

Regenerarea iubirii față de alți oameni este prima cale spre vindecarea cancerului

Gabor Mate: Stresul emoțional este o cauză majoră a cancerului mamar

Dr. David R. Hawkins: Celulele canceroase se tem cel mai mult de „dragoste”. Oamenii sunt bolnavi pentru că nu iubesc

Cancerul se poate vindeca în câteva săptămâni. Medicul care a vindecat peste 35.000 de pacienți bolnavi de cancer

Mihaela Bilic: Leguma numărul unu care ajută în tratarea ulcerului și previne cancerul

Distribuie acest articol Oficial Media
Share