Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De ce NU ne doare sufletul de toți copiii lumii care mor în conflicte armate?

Nu inteleg de ce nu ne doare sufletul de toti copiii lumii care mor in conflicte armate.

NU INTELEG DE CE SE MEDIATIZEAZA DOAR CE VOR ARISTOCRATII.

Luptătorii Al-Shabab au atacat mai multe locuri din capitala Somaliei, Mogadiscio, au declarat oficiali și grupul armat – o demonstrație de forță în timp ce țara se pregătește să organizeze alegeri prezidențiale. Acolo este durerea de pe lume, oamenii aia nu au nici dupa ce bea apa.

Televiziunea de stat a raportat miercuri că cinci persoane, inclusiv doi copii, au fost ucise în două atacuri: unul la o secție de poliție din districtul Kahda și altul la o țintă din districtul Darusalam.

Purtătorul de cuvânt al guvernului Somaliei a fost rănit într-o explozie în capitală într-un presupus atac sinucigaș cu bombă, a informat presa de stat.

Un fotograf de la locul exploziei de duminică a raportat că a văzut părți ale corpului întinse pe pământ în fața casei lui Mohamed Ibrahim Moalimuu.

Stiti cum arata Somalia? Dar celelalte tari in care sunt conflicte armate? Stiti ca mor copii fara nicio sansa de a fi ajutati?

Nu suntem niste solidari si empatici daca ajutam doar pe cine vor elitele lumii.

Somalia a fost cel mai grav afectată, ONU avertizând că 4,1 milioane de oameni – un sfert din populația Somaliei – au nevoie de ajutor alimentar urgent.

Chinyama a spus că copiii plătesc cel mai mare preț în criza foametei, 1,4 milioane dintre ei, sau aproape jumătate din toți cei sub cinci ani, fiind așteptați să sufere de malnutriție acută până la sfârșitul anului si implicit decese.

Heeeei, descreieratilor, milioane de copii mor in conflicte armate, mor de foame si de mizerie. V-a gasit mila saptamana trecuta?

Pai haideti sa-i ajutam pe toti, nu doar sa ne maimutarim la TV! Televiziunile care de doi ani va toarna numai minciuni. Haideti cu ajutoare in Afganistan, in Somalia, in Iran, in Irak si in toate tarile parjolite de unii “salvatori”. Pana la finalul anului un milion de copii poate muri doar la Mogadiscio. Stiti cati oameni mor zilnic in Yemen? In timp ce rebelii Houthi și coaliția condusă de Arabia Saudită incendiază, civilii yemeniți sunt prinși în mijloc. Isi permite cineva sa zica vreun cuvant in fata Arabiei Saudite? Noooo! Hai sa nu mai fim comedianti imbracati in geci top gun care fac pe eroii!

Hai sa ajutam unde exista cea mai dura io cea mai multa suferinta! Hai sa ajutam unde sunt cele mai putine sanse si sperante! Sa lasam actorii sa-si joace rolul de razboinici si noi chiar sa facem ceva real. Sau nu.

https://www.aljazeera.com/…/un-hunger-crisis-threatens…

https://www.aljazeera.com/…/after-airstrikes-yemen-goes…

@Cristi Iordache


Citește și:

S-a terminat pandemia? La graniță intră oricine fără teste, fără vaccinuri

Rafila: Fără mască în spații deschise și certificat covid în anumite locații

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">