23/04/2021

Atitudine de învingător. Mesajul doamnei deputat Carmen Holban

Carmen Holban, deputat în Parlamentul României și vicepreședinte PSD Dâmbovița a fost prezentă în conferința de presă susținută de Marcel Ciolacu și Vasile Dâncu. Pentru domnia sa delegația liderilor de la centru în județul nostru reprezintă un vot de încredere dar și faptul ca organizația se află în primele 3-4 din România, după cum a declarat Vasile Dîncu.

Mesajul Carmen Holban

Vezi articolul integral aici:

Vasile Dîncu: PSD Dâmbovița va fi între primele trei-patru județe din România ca performanță electorală

Carmen Holban afirmă că obiectivul este unul singur: Căștigarea alegerilor pe 27 septembrie – Consiliu Județean, Președinția Consiliului și obtinerea celui mai mare număr de primari și consilieri locali.

Mesajul doamnei deputat Carmen Holban

”Hotarârea, angajamentul, dedicația, convingerea si perseverența sunt trăsături de caracter importante pentru o echipă învingătoare și pentru un lider. Secretul este să ne concentrăm asupra viselor oamenilor care ne-au dat votul, asupra nevoilor acestora.  Noi, social-democrații am făcut totul pentru a împlini nevoile cetățenilor și în continuare avem strategii, ne utilizăm timpul la maxim în slujba oamenilor.

În politică și în administrație nu există noroc; ca să primești girul electoratului trebuie să lucrezi cu bucurie pentru semeni, trebuie să simtă că le este mai bine. Așa am reușit și în trecut, așa vom reuși și la aceste alegeri. Cu multă muncă, dedicație și devotament.”, ne-a declaraT doamna deputat Carmen Holban după întâlnirea cu liderii PSD.

Ultimele articole:

“Elevii și cadrele didactice trebuie să dea dovadă de maximă atenție în acest an școlar”. Declarație de presă, deputat Carmen Holban

Preşedinţia Consiliului Judeţean va fi câştigată de către Corneliu Ştefan, declară deputatul Carmen Holban


”O importantă delegație a Partidului Social Democrat, formată din președintele Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu și președintele Consiliului Național Vasile Dîncu s-a aflat astăzi în județul Dâmbovița, pentru a susține candidații noștri la alegerile locale din 27 septembrie.Obiectivul PSD Dâmbovița este câștigarea scrutinului de peste 12 zile la nivel județean, prin obținerea celui mai mare număr de primari, consilieri locali, consilieri județeni și președinția Consiliului Județean, precum și clasarea în primele trei organizații ale PSD din țară, așa cum a afirmat liderul Organizației, Corneliu Ștefan.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a subliniat că echipa PSD Dâmbovița este una solidă, închegată și determinată să câștige alegerile locale cu succes, cât și cele parlamentare.
Să fie într-un ceas bun!
Doamne ajută!”, a mai scris parlamentarul pe contul de facebook.


Citește și:

Deputat Carmen Holban: Lista pe care o are acum de consilieri locali este o listă alături de care Cristian Stan va face bine în continuare pentru târgovișteni

Preşedinţia Consiliului Judeţean va fi câştigată de către Corneliu Ştefan, declară deputatul Carmen Holban

Carmen Holban precizează urgența proiectelor din domeniul sănătății pentru Dâmbovița

Deputat Carmen Holban: Revoltă față de Guvernul care apără pedofilii și violatorii

Corneliu Ștefan, candidat PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019

Distribuie acest articol Oficial Media
Share